Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Notářsky ověřeno: Lidl je v porovnání s konkurencí levnější

PR článek, aktualizováno 9. února 2024, 14:57

Praha 9. února 2024 (PROTEXT) - V nedávném cenovém srovnání, které proběhlo za účasti notáře dne 22. ledna 2024, bylo potvrzeno, že běžné potraviny jako šunku, jogurt a zmrzlinu nakoupíte nejlevněji v Lidlu. Tento cenový test byl proveden na prodejnách řetězců Lidl, Penny a Albert v uvedený den. Proces srovnání byl objektivní z hlediska správnosti a srovnatelnosti cen i kvality produktů a jeho průběh ověřil notář. Produkty byly vybrány z kategorie základních potravin a všechny porovnávané produkty musely mít stejné klíčové parametry, jako je obsah tuku, cukru a dalších podstatných složek. Výsledky jsou potvrzením závazku společnosti Lidl poskytovat zákazníkům tu nejvyšší kvalitu, ale také důkazem, že nakupování v Lidlu je skvělou volbou pro rodinné rozpočty.

V rámci srovnávacího testu bylo vybráno 20 produktů běžné potřeby, zejména z vlastních (privátních) značek. U některých položek byl rozdíl cen markantní, a přestože nebyly produkty nakupované v řetězci Lidl v žádné slevové akci, z testu vyšly nejlépe. Kompletní výsledky srovnávacího nákupu naleznete na Srovnání (lidl.cz).

O společnosti Lidl

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 319 prodejen, které jsou zásobovány 5 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 75 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě Lidl-shop. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či v minulých letech výstavbu Rákosníčkových hřišť.

Více informací naleznete na:

www.lidl.cz

www.twitter.com/lidlcz

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Notářsky ověřeno: Lidl je v porovnání s konkurencí levnější  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.