Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Exact Systems: Dvacetileté jubileum společnosti oslavili největší akvizicí v její historii

PR článek, aktualizováno 8. února 2024, 13:42

Praha 8. února 2024 (PROTEXT) - Společnost Exact Systems koupila donedávna jednu z konkurenčních firem QSR24h Group. Dvacet let na trhu v oblasti řešení kontroly kvality tak koncem ledna korunovala největší akvizicí ve své historii, a nadále si upevňuje aktivity v regionu střední a východní Evropy. Exact Systems působí ve 13-ti zemích Evropy, včetně Slovenska a České republiky a v Asii.

Společnost QSR24h Group byla založena v roce 2005. Do jejího portfolia patří služby třídění a oprav, rezidentní a inženýrské služby, audit a 3D měření. Je známá svojí excelentní kontrolou kvality dodávanou nejznámějším světovým výrobcem OEM (Volkswagen, Audi, Škoda), zatímco Exact Systems se zaměřuje především na služby pro zákazníky Tier 1 (například Lear, Faurecia, ZF a další).

Posílení pozic na špičce

Akvizice umožňuje společnosti Exact Systems komplementární přístup k českému, slovenskému, maďarskému a polskému trhu. "Jsem rád, že skupina Exact Systems se stává největším hráčem na slovenském trhu, posiluje své vedoucí postavení v České republice a přibližuje se pozici třetí největší společnosti v Maďarsku, kde nabízí jedinečné služby a řešení bývalým, současným i budoucím zákazníkům," konstatuje Radovan Meleš, generální ředitel Exact Systems na Slovensku a v České republice.

Spojení sil je začátkem společného úsilí k úspěchu v oblasti outsourcingu kontroly kvality pro automobilový průmysl. Teprve nedávno (září 2023) vstoupila společnost na francouzský trh prostřednictvím spolupráce s firmou SNECI (formou Joint Venture).

"Očekáváme skvělou kombinaci na kulturní úrovni, protože obě organizace jsou velmi podobně řízeny a strukturovány. Také na obchodní úrovni očekáváme synergii, která našim manažerům umožní růst díky přijímání nových výzev. Naším cílem je stát se významnou silou na trhu kontroly kvality v automobilovém průmyslu ve střední a východní Evropě i mimo ni," řekl Pawel Gos, generální ředitel skupiny Exact Systems.

Dvě desetiletí růstu a profesionálních služeb 

Společnost Exact Systems byla založena 30. ledna 2004 v Polsku a je předním poskytovatelem řešení kontroly kvality, tj. selekce, oprava a třídění částí, komponentů a finálních produktů pro zejména pro automobilový průmysl. Zákazníky společnosti jsou hlavně poskytovatelé a dodavatelé pro automobilový průmysl a výrobce aut. Mezi její klienty patří i podniky, které se účastní velkovýroby elektroniky, domácích spotřebičů a kosmetiky. „Máme za sebou 20 let rozvoje, prosperity a budování dobrých vztahů. Čeká nás ještě mnoho výzev, které budoucnost přinese. Ať už jsou to připravované změny uvnitř naší společnosti, ale také na národní a mezinárodní průmyslové scéně. Věříme, že i v budoucnosti budeme neustále udávat směr standardů kvality. Protože kvalitě je prvořadá,“ dodává Radovan Meleš.

www.exactsystems.cz

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Exact Systems: Dvacetileté jubileum společnosti oslavili největší akvizicí v její historii  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.