Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

IGEL a Midis Group podepsaly strategické partnerství pro vstup na trh a připravují otevření specializovaných poboček IGEL ve východní Evropě, na Blízkém východě a v Africe

PR článek, aktualizováno 7. února 2024, 14:15

San Francisco 7. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Partneři urychlí přijetí operačního systému IGEL na rozvíjejících se trzích díky rozšířenému dosahu v 70 zemích

Společnost IGEL, poskytovatel bezpečného operačního systému pro koncová zařízení v současnosti i budoucnosti, a skupina Midis Group, technologický partner se sítí 170 společností v 70 zemích, dnes oznámily zahájení strategického partnerství pro vstup na trh s cílem rozšířit působnost společnosti IGEL ve východní Evropě, na Blízkém východě a v Africe. V rámci partnerství získá společnost IGEL vyhrazené místní zdroje v klíčových rozvíjejících se regionech a otevře nové pobočky IGEL ve Spojených arabských emirátech a Polsku. Toto partnerství zároveň s využitím rozsáhlé sítě distributorů, poskytovatelů služeb s přidanou hodnotou a místních odborníků skupiny Midis Group urychlí globální přijetí IGEL OS – operačního systému určeného pro VDI (infrastrukturu virtuálních klientů), DaaS (databáze jako službu), SaaS (software jako službu) a bezpečné prohlížení.

Skupina Midis Group je důvěryhodným partnerem na trhu pro řadu dodavatelů technologií, kteří využívají její místní technologickou a obchodní expertízu k růstu – od společností Apple, Hewlett Packard Enterprise (HPE), IBM a Google až po Cloud Software Group (Citrix), Symantec, SAP a Dell Technologies. Široké zastoupení společnosti Midis Group na místním trhu poskytne společnosti IGEL regionální podporu pro urychlení přijetí operačního systému IGEL a pomůže společným zákazníkům na rozvíjejících se trzích rychle využívat výhod bezpečné, efektivní a udržitelné platformy IGEL v počítačových prostředích koncových uživatelů.

„Společnosti IGEL, která zlepšuje výpočetní řešení pro koncové uživatele prostřednictvím bezpečného, transformačního systému, umožňujícího společnostem snížit náklady na vlastnictví koncových zařízení a zajistit skvělé uživatelské zkušenosti, nyní získává zásadní příležitost ke globálnímu růstu," řekl viceprezident společnosti IGEL pro rozvíjející se trhy Carsten Thomsen. „Uzavření partnerství se skupinou Midis Group je významným krokem v naší strategii mezinárodního růstu. S podporou jejich vyhrazených zdrojů v celé východní Evropě, na Blízkém východě a v Africe bude moci IGEL využít příležitosti a rychleji rozšíří svůj dosah i podíl na trhu."

„Společnost IGEL nabízí skutečně převratné řešení pro bezpečnou technologii koncových bodů," uvedl prezident pro místní pobočky a spoluprezident pro maloobchod skupiny Midis Group Ernest Sales. „Jsme nadšeni uzavřením tohoto partnerství, které umožní oslovit zákazníky napříč oblastmi východní Evropy, Blízkého východu a Afriky, a těšíme se, že díky využití expertízy naší rozsáhlé regionální sítě zrychlíme dosažení hodnoty pro naše společné zákazníky."

IGEL OS je bezpečný operační systém na bázi Linuxu, disponující pokročilým preventivním bezpečnostním modelem IGEL Preventative Security Model™, který podporuje koncepce nulové důvěry (Zero Trust) a SASE (Secure Access Service Edge) pro eliminaci koncových zranitelností napadaných škodlivými činiteli. Zařízení vybavená IGEL OS, ideálním pro VDI, DaaS, SaaS a bezpečné prohlížení, poskytují prvotřídní uživatelskou zkušenost a bezproblémovou správu. Další informace na adrese www.igel.com/igelos.

O společnosti IGEL

Společnost IGEL je předním poskytovatelem bezpečného operačního systému pro koncová zařízení pro současnost i budoucnost. Operační systém IGEL OS je určen pro VDI (infrastrukturu virtuálních klientů), DaaS (databáze jako službu), SaaS (software jako službu) a bezpečné prohlížení. Poskytuje špičkovou uživatelskou zkušenost s jednoduchou správou, šetří finance, podporuje růst, přispívá k udržitelnosti a posouvá společnosti vpřed. IGEL OS podporuje koncepci zabezpečení s nulovou důvěrou (Zero Trust) prostřednictvím jedinečného preventivního modelu zabezpečení IGEL Preventative Security Model, který odstraňuje útočné vektory často využívané škodlivými činiteli. Společnosti IGEL důvěřují světové špičky v oblastech zdravotnictví, finančnictví, maloobchodu, výroby a státní správy, disponuje rostoucím ekosystémem více než 125 integrovaných partnerů ekosystému IGEL Ready a partnerským zastoupením ve více než 50 zemích. Další informace o společnosti IGEL najdete na www.igel.com.

O skupině Midis Group

Midis Group je mezinárodní organizace tvořená více než 170 společnostmi v celé Evropě, na Blízkém východě a v Africe s více než 5500 odborníky, přibližně stovkou předních světových dodavatelů technologií a stabilní padesátiletou tradicí kvality a spolehlivosti.

Skupina je vyhlášená svou pokročilou nabídkou spravovaných IT služeb a poradenství, systémové integrace, možností cloudových služeb a datových center a infrastrukturních, softwarových a hardwarových řešení, ale i distribucí a maloobchodním prodejem technologií.

V roce 2006 byla skupina Midis Group zařazena Světovým ekonomickým fórem mezi prvních 100 členů společenství globálních rychle rostoucích společností (Global Growth Companies). Další informace najdete na www.midisgroup.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/644425/4531665/IGEL_Logo.jpg 

KONTAKT: Erin Jones, Avista PR pro IGEL, 704-664-2170, igel@avistapr.com

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

IGEL a Midis Group podepsaly strategické partnerství pro vstup na trh a připravují otevření specializovaných poboček IGEL ve východní Evropě, na Blízkém východě a v Africe  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.