Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chytrá zásuvka s měřením spotřeby

PR článek, aktualizováno 5. února 2024, 14:01

Praha 5. února 2024 (PROTEXT) - Ceny energií jsou vysoké a nedá se očekávat zásadní změna v tomto trendu. Je tedy namístě, aby se každá zodpovědná domácnost přizpůsobila a měla dobrý přehled o tom, kolik elektřiny vlastně spotřebuje. Díky moderní elektronice si už nikdo nemusí dělat starosti nad každoročním vyúčtováním. Díky podrobným grafům a statistikám budete vědět, který spotřebič zasluhuje náhradu. Vše si snadno nastavíte v mobilní aplikaci. Velkou výhodou je také možnost hlasového ovládání, které ještě víc usnadní každodenní život. Velmi snadno připojíte kávovar, notebook i další spotřebiče.

Jednoduché řešení pro každého

Je to novinka, kterou může mít doma naprosto každý. Ovládání je totiž natolik jednoduché, že si s ním poradí i děti. Chytrá zásuvka s měřením spotřeby nabízí přehled i z chaty nebo dovolené a její další předností je také minimální odběr energie v pohotovostním režimu. Stačí mít aplikaci ve svém smartphonu, kde budete mít všechno pod detailní kontrolou. A možná si v ní také nastavíte plán na celý týden, kdy se necháte na šestou ranní budit šálkem voňavé kávy. Vypnutí nebo zapnutí některého z domácích spotřebičů na dálku není futuristickou vizí, ale stává se běžnou realitou všedního dne.

Spolehlivý dirigent vaší domácnosti

Dovede si porozumět s jedenácti tisíci různými zařízeními a umí si spotřebiče řadit do přehledných kategorií. Stačí jedno kliknutí v aplikaci a budete znát odpověď na každou otázku. Domácnost lze řídit vlastně odkudkoliv, samotné nastavení je otázkou několika málo minut. Čísla, díky nimž budete mít svůj odběr elektřiny pod kontrolou, jsou jasnou nápovědou, jakým směrem se vydat. Cesta k úsporám je otevřená, díky výkonu 3680 W můžete monitorovat i náročnější elektrospotřebiče. Zaujala vás tato myšlenka? Nahlédněte na cel-tec.cz a dozvíte se více!

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chytrá zásuvka s měřením spotřeby  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.