Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Značka Guide Sensmart představila na veletrhu JAGD & HUND 2024 nové infračervené zařízení pro noční vidění

PR článek, aktualizováno 6. února 2024, 8:47

Wu-chan (Čína) 6. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - 4. února se zakončil šestidenní veletrh JAGD & HUND 2024, jedna z největších loveckých akcí v Evropě. Tato každoroční událost nabízí pestrou škálu služeb a aktivit pro vášnivé lovce, zájemce o myslivost a přírodu či milovníky psů.

Společnost Guide Sensmart na veletrhu oficiálně představila svůj nejnovější multispektrální termální monokulár s fúzní technologií z řady TL. Tato řada svými vynikajícími funkcemi i schopnostmi návštěvníky stánku velmi zaujala. Jedná se o první multispektrální fúzní termální monokulár od značky Guide Sensmart, který kombinuje infračervené a viditelné světlo s laserovým dálkoměrem pro špičkové, vysoce kontrastní snímky za jakéhokoli počasí. Zařízení s kompaktní, lehkou konstrukcí a kombinovaným systémem infračerveného vidění „vše v jednom" umožňuje efektivněji vyhledávat, pozorovat i lokalizovat cíle.

Tento nejnovější přírůstek do produktového portfolia společnosti Guide Sensmart potvrzuje její odhodlání posouvat hranice inovací v oboru termálního zobrazování. Série TL je přesvědčivým důkazem úsilí, které Guide Sensmart jakožto tradiční průkopník nových technologií věnuje přinášení těch nejmodernějších řešení.

Ve dnech 23. – 25. února 2024 se v Národním výstavním centru v Birminghamu ve Velké Británii uskuteční střelecký veletrh The British Shooting Show. Také na této akci představí Guide Sensmart širokou nabídku svého inovativního vybavení pro infračervené noční vidění. Účastníky veletrhu zve k návštěvě svého stánku s číslem E12 v hale č. 5, kde se mohou osobně přesvědčit o působivých vizuálních kvalitách nové infračervené technologie a vysoké kvalitě jejích produktů.

O společnosti Guide Sensmart

Společnost Guide Sensmart vyrábí systematické infračervené termovizní produkty a její síť marketingových služeb pokrývá celkem 70 zemí a regionů po celém světě. Další informace najdete na webových stránkách https://www.guideir.com/.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2333756/c63712b8_d992_4c80_a49f_94a743a56d5a.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2333757/18951706859892__pic_hd_1.jpg 

KONTAKT: Marketingový tým společnosti Guide Sensmart, 4008-822-866, +862781298784, enquiry@guide-infrared.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Značka Guide Sensmart představila na veletrhu JAGD & HUND 2024 nové infračervené zařízení pro noční vidění  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.