Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Auta Super zastupují německý Brabus

PR článek, aktualizováno 6. února 2024, 12:28

Praha 6. února 2024 (PROTEXT) - Společnost Auta Super je od 1. ledna 2024 výhradním partnerem firmy Brabus, konkrétně pro modelovou řadu Range Rover a značky Porsche a Rolls-Royce. Auta Super zastupují tuto německou společnost zaměřenou na úpravy vozů na českém i slovenském trhu.

Klienti Auta Super mají nyní více možností při volbě úprav pořizovaného prémiového automobilu – ať už jde o Range Rover, Porsche, nebo Rolls-Royce. Dosavadní nabídku obohatily především optické pakety Brabusu, jejichž úkolem je zatraktivnit vzhled vozu. K mání jsou produkty v podobě kompletních bodykitů, ale i jednotlivých prvků pro úpravu interiéru, lepší aerodynamiku a dokonalejší jízdní vlastnosti (kovaná kola). Auta Super rovněž zařazují do nabídky vozy, které Brabus dodává již upravené.

Brabus je ve světě úprav a zvyšování výkonu automobilů symbolem dokonalosti a maximální možné míry luxusu. Jeho pražské zastoupení doplňuje už tak hustou síť poboček, které má firma prakticky po celém světě. „Velmi si ceníme toho, že při hledání partnera se zkušeností v segmentu vozidel, na který se soustřeďuje, si Brabus zvolil právě Auta Super,“ uvedl Jakub Novák, generální ředitel Auta Super. „Věřím, že naše portfolio služeb, zákaznický servis, kvalita, o kterou usilujeme, jsou pro Brabus garancí, že jejich výrobky i s tím spojené služby se těší té nejlepší možné péči.“

Brabus je největší úpravce automobilů na světě

Společnost Brabus získala v roce 1977 svůj název spojením jmen svých zakladatelů Klause Brackmana a Bodo Buschmanna. Firma sídlí v německém Bottropu a je v současné době největším a vůbec nejznámějším úpravcem vozů značky Mercedes. Kromě zaměření na maximální výkon motoru se věnuje nákladným úpravám interiéru a také individuálním zákaznickým řešením na míru. Po smrti Bodo Bushmana v roce 2018 převzal vedení společnosti jeho syn Constantin a Brabus rozšířil svůj záběr také na značky Porsche, Rolls-Royce a Range Rover.

Kromě automobilové divize má firma i jachtařskou a spolupracuje rovněž s výrobcem luxusních hodinek značky Panerai.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auta Super zastupují německý Brabus  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.