Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Skupina ZCG ohlašuje pokračování partnerství se stájí Scuderia Ferrari

PR článek, aktualizováno 6. února 2024, 13:53

New York (USA) 6. února 2024 (PROTEXT/BusinessWire) - Prodloužení úspěšného partnerství a spolupráce pro sezónu 2024 Formule 1

Skupina Z Capital Group („ZCG“) dnes oznámila, že se stala týmovým partnerem stáje Scuderia Ferrari pro sezónu Formule 1 na rok 2024. Tento závazek bude pokračováním úspěšného partnerství mezi skupinou ZCG a stájí Scuderia Ferrari, které bylo zahájeno v roce 2023.

Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prvky. Celou zprávu najdete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20240131136009/cs/

Partnerství v roce 2023 zahrnovalo řadu společných a inovativních iniciativ a v sezóně 2024 chce ZCG úzce spolupracovat se stájí Scuderia Ferrari na rozšíření těchto iniciativ a hledání nových a kreativních způsobů, jak zapojit fanoušky Formule 1 po celém světě vzhledem k mezinárodnímu působení skupiny ZCG.

V úterý 13. února 2024 představí stáj Scuderia Ferrari svůj vůz Formule 1 pro rok 2024. Jako významný týmový partner bude skupina ZCG po celou dobu mistrovství světa Formule 1 v sezóně 2024, a to od Velké ceny Bahrajnu 2. března, viditelně zobrazovat své logo na kapotě vozu. Kromě umístění loga zahrnuje toto partnerství širší spolupráci a vícestranné zapojení, což podtrhuje společný závazek k dalšímu úspěchu a růstu partnerství mezi stájí Scuderia Ferrari a skupinou ZCG.

"Na náš vztah jsme velmi hrdí a těšíme se, že budeme pokračovat v podpoře stáje Scuderia Ferrari a navážeme na úspěch našeho partnerství v sezóně 2023,“ řekl James Zenni, zakladatel, prezident a výkonný ředitel skupiny ZCG. "Ferrari neustále posouvá hranice inovací a celosvětové působnosti. Skupina ZCG sdílí vizi stáje Scuderia Ferrari, pokud jde o dokonalost a strategický růst, a my se těšíme na další spolupráci, která může přinést zážitky a vzrušení z Formule 1 většímu počtu fanoušků po celém světě.“

"Jsme rádi, že můžeme obnovit spolupráci se skupinou ZCG, se kterou sdílíme vášeň pro dokonalost a touhu posouvat hranice inovací, aniž bychom ztráceli ze zřetele hodnoty a autoritu, které vyplývají z desítek let zkušeností v našich oborech,“ řekl Lorenzo Giorgetti, ředitel pro příjmy ze závodů ve stáji Scuderia Ferrari. "Rádi bychom pokračovali ve spolupráci se skupinou ZCG, abychom oslovili ještě širší publikum, s nímž bychom se podělili o jedinečné zážitky z Formule 1 a výjimečného světa stáje Scuderia Ferrari.“

Formule 1, jedna z nejzajímavějších a nejprestižnějších motoristických soutěží na světě, si v posledních letech získala velkou popularitu, zejména ve Spojených státech. Sledovanost amerických televizních stanic se v letech 2018 až 2023 zdvojnásobila a v sezóně 2023 bude každý závod sledovat v průměru 1,11 milionu diváků. Skupina ZCG je i nadále odhodlána podporovat rozmach Formule 1 prostřednictvím svého partnerství se stájí Scuderia Ferrari, která je nejúspěšnějším týmem v historii tohoto sportu.

O ZCG

ZCG je lídr oboru složeného ze správy jmění soukromých trhů, služeb obchodních konzultací, technologického vývoje a řešení.

Za téměř 30 let investovalo vedení skupiny ZCG desítky miliard kapitálu a má v oboru nejlepší výsledky ohledně soukromého kapitálu a úvěrů.

ZCG má přibližně sedm miliard USD AUM (spravovaných aktiv) ve správě jmění a jejími investory jsou někteří z největších a nejvyspělejších globálních institucionálních investorů, včetně penzijních fondů, nadačních fondů, nadací, státních investičních fondů, centrálních bank a pojišťoven.

Skupina ZCG má globální tým sestávající z téměř 400 odborníků. Více informace je k dispozici na www.zcg.com.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240131136009/cs/

Kontakt:

Tim Ragones / Kate Thompson / Erik Carlson

Joele Frank, Wilkinson Brimmer Katcher

212-355-4449

Zdroj: Z Capital Group

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skupina ZCG ohlašuje pokračování partnerství se stájí Scuderia Ferrari  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.