Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bybit spouští bezplatnou sadu nástrojů pro chytřejší investování do kryptoměn

PR článek, aktualizováno 6. února 2024, 18:01

Dubaj (SAE) 6. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, podle objemu třetí největší burza s kryptoměnami na světě, provedla průzkum mezi svými interními odborníky a vytvořila bezplatnou sadu nástrojů, která investorům umožňuje najít podhodnocené projekty související s kryptoměnami. Přelomová sada nástrojů pro analýzu investic do kryptoměn vychází z poslání společnosti Bybit být světovou kryptoarchou a nabízet nejlepší nástroje pro bezpečné a snadné investování.

Společnost Bybit si uvědomuje potřebu informovanějších investičních strategií na trhu s kryptoměnami, a proto vyvinula přístupnou technickou sadu nástrojů, jejímž cílem je zvýšit gramotnost investorů a zkvalitnit jejich rozhodování.

Sada nástrojů pro analýzu investic do kryptoměn od společnosti Bybit, kterou lze snadno využít prostřednictvím služby Google Sheets, je určena jak pro začátečníky, tak pro zkušené investory. Nabízí řadu výkonných ukazatelů a datových bodů pro hodnocení kryptoměnových projektů nad rámec pouhé analýzy ceny.

Tato sada nástrojů nabízí metodu provádění fundamentální analýzy kryptoměnových projektů, aby investoři mohli odhlédnout od medializované reklamy a posoudit skutečnou hodnotu investice, což povede k většímu klidu a kvalitnějšímu portfoliu.

"Naším posláním je poskytnout investorům nástroje a znalosti, které jim umožní přijímat informovanější rozhodnutí," prohlásil Ben Zhou, generální ředitel společnosti Bybit. "Tato sada nástrojů ztělesňuje náš závazek vylepšovat prostředí investic do kryptoměn a kombinovat jednoduchost s výkonnými analytickými schopnostmi, aby bylo možné odhalit skutečnou hodnotu digitálních aktiv."

Sada nástrojů pokrývá různé aspekty fundamentální analýzy – od ekonomických faktorů po stav projektu – a sociální vliv, čímž poskytuje komplexní přístup k investování do kryptoměn. Svědčí to o odhodlání společnosti Bybit podporovat vzdělanější a zdatnější komunitu obchodníků.

K dispozici v těchto jazycích:

Čínština

Ruština

Turečtina

mVietnamština

Začněte posilovat své investice do kryptoměn ještě dnes! 

#Bybit / #TheCryptoArk

O společnosti Bybit

Bybit je kryptoměnová burza s 20 miliony uživatelů, která byla založena v roce 2018. Nabízí profesionální platformu pro kryptoinvestory a obchodníky s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Společnost Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů poháru konstruktérů i jezdců Formule 1.

Další podrobnosti o společnosti Bybit najdete na stránkách Bybit Press .

S dotazy médií se můžete obracet na adresu media@bybit.com. Další informace najdete na adrese https://www.bybit.com. Aktuální informace můžete sledovat prostřednictvím komunit a sociálních sítí společnosti Bybit:

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2334952/Image.jpg 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bybit spouští bezplatnou sadu nástrojů pro chytřejší investování do kryptoměn  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.