Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Červenohorském sedle závodili motorkáři. Napadli muže, který je fotil

Motorkáři, kteří závodili v serpentinách pod Červenohorským sedlem v Jeseníkách, napadli šestačtyřicetiletého muže z Jesenicka poté, co se snažil vyfotit jejich motorky. Muž tvrdí, že jeden ho povalil a druhý mu vytrhl mobilní telefon, kterým dělal snímky, a mrskl s ním o zem. Případ již vyšetřuje policie.

Šestačtyřicetiletý muž z Jesenicka se snažil umravnit motorkáře na Červenohorském sedle v úterý odpoledne. Opakovaně volal na linku 158, že mezi Kouty nad Desnou a Červenohorským sedlem jezdí tam a zpět skupina motorek.

"Závodí mezi sebou a dokonce mají i časoměřiče. Na lokality se po tomto upozornění zaměřily v rámci výkonu služby policejní hlídky jak z Jeseníku, tak z Velkých Losin. Ani jedna z hlídek však nezaznamenala, že by motocyklisté či kdokoli jiný v této oblasti nějakým způsobem ohrožoval bezpečnost silničního provozu," uvedla mluvčí policie Marie Šafářová.

Když policisté odjeli, muž se opět ozval na tísňovou linku, že se motorkáři vrátili. "Začal si fotit jejich motorky na telefon. To se ovšem motorkářům nelíbilo a dva z nich ho verbálně i fyzicky napadli," uvedla mluvčí policie. Muž vypověděl, že nejdříve mu vyhrožovali, že ho zbijí. Poté ho jeden motorkář povalil na zem, druhý mu vytrhl z ruky telefon a praštil s ním o zem. Pak odjeli směrem na Kouty nad Desnou.

Žádné zranění muž naštěstí neměl, škodu na mobilním telefonu odhadl na pět tisíc korun. Policisté z Velkých Losin začali celý případ vyšetřovat pro podezření z trestného činu výtržnictví, za který hrozí až dva roky vězení.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky napadení, motorkáři, závody, serpentiny, Červenohorské sedlo, policie, Jeseníky, okres Jeseník, Kouty nad Desnou, Velké Losiny, Jeseník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Červenohorském sedle závodili motorkáři. Napadli muže, který je fotil  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.