Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Zemřel Petr Adam, jeden z obviněných v korupční kauze dopravního podniku. Nejspíš spáchal sebevraždu

Petr Adam, který byl jedním ze třinácti obviněných lidí v kauze korupce v pražském dopravním podniku, je po smrti. Podle MF Dnes pravděpodobně spáchal sebevraždu. Petr Adam podnikal v telekomunikacích, byl obchodním zástupcem, který se snažil uplatit člena dozorčí rady dopravního podniku, který upozornil na pochybnou zakázku.

Petr Adam se podle MF Dnes snažil s dalším obviněným podnikatelem ovlivnit zakázku na dodávku IP kamer za více než půl miliardy korun a rozšíření radiostanic Tetra za dalších téměř sto milionů korun.

Policie dnes naší redakci potvrdila, že v pondělí v půl páté odpoledne zasahovala v jednom z domů Klausově ulici, kde byl nalezen šedesátiletý muž bez známek života. „Policie v místě poskytovala součinnost záchranářům a posléze i koronerovi. Policisté celou událost zadokumentovali a v případu byla nařízena pitva,“ uvedl pro Pražskou Drbnu policejní mluvčí Jan Rybanský a dodal, že s ohledem na pozůstalé nebude sdělovat jakékoliv bližší informace.

„Na místo jsme vyslali záchranářskou lékařskou posádku a následně i koronera k úmrtí šedesátiletého muže. Záchranáři mu nedokázali pomoci,“ řekla pro naši redakci mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Ohodnoť článek

Foto Dopravní podnik Praha

Štítky dopravní podnik, kauza, úmrtí, Petr Adam, dopravní společnost, Mladá fronta DNES, sebevražda, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zemřel Petr Adam, jeden z obviněných v korupční kauze dopravního podniku. Nejspíš spáchal sebevraždu  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.