Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Při autonehodě zemřel fotbalový brankář Martin Šustr. Chytal za Zbrojovku i Baník

V jednatřiceti letech tragicky zemřel fotbalový brankář Martin Šustr. Informaci přinesl web isport.cz. Podle zdrojů Drbny zemřel někdejší gólman Brna, Olomouce či ostravského Baníku dnes ráno při autonehodě. Rodák z Boskovic naposledy nastupoval v divizních Kozlovicích.

K tragické události došlo dnes ráno, kdy měl odchovanec olomoucké Sigmy autonehodu. Podle informací Drbny se tragická nehoda stala poblíž Skalice nad Svitavou na Blanensku, kde se Šustr srazil s kamionem. 

Dnes ráno jsme vyslali k dopravní nehodě lékařskou pozemní posádku a vrtulník. Zranění muže byla neslučitelná se životem a zemřel ještě před příjezdem záchranářů,“ uvedla na dotaz Drbny mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová.

Bývalá opora brněnské Zbrojovky, Líšně, Vítkovic nebo ostravského Baníku působila v profesionálních soutěžích ještě v letošní sezoně. Smlouvu měl podepsanou ve Vyškově, jenž byl letos nováčkem druhé ligy. Před startem jarní části sezony ale klub opustil a zamířil do Kozlovic, které hrají divizi. 

Šustr, který má kontě dvacet startů v nejvyšší fotbalové soutěži, po sobě zanechal přítelkyni Veroniku a tři děti. Soustrast už vyjádřily i bývalé celky, v níž brankář působil.   

Ohodnoť článek

Autoři | Foto MFK Vyškov

Štítky Brno, Zbrojovka, Šutr, Olomouc, Tragédie, Martin Šustr, FC Baník Ostrava, FC Zbrojovka Brno, silniční dopravní nehoda, SK Sigma Olomouc, Kozlovice, fotbal, Boskovice, MFK Vítkovice, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při autonehodě zemřel fotbalový brankář Martin Šustr. Chytal za Zbrojovku i Baník  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.