Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kandidátku ČSSD a nezávislých kandidátů povede v Plzni do voleb bývalý náměstek primátora Kotas

Lídrem kandidátky ČSSD a nezávislých kandidátů do plzeňského městského zastupitelstva se stal na sobotní konferenci Pavel Kotas, který byl v letech 2014-2018 ekonomickým náměstkem primátora města Plzně. Sociální demokraté jdou do voleb společně s dalšími osobnostmi pod názvem Plzeň v srdci.

Dvojkou je ředitel Fakultní nemocnice Plzeň Václav Šimánek, třetí místo na kandidátní listině pak patří Michalovi Chalupnému, který byl v letech 2010–2018 starostou městské části Doubravka. 

Na sobotní městské konferenci ČSSD v Kulturním domě JAS schválili přítomní delegáti vznik společného projektu plzeňské sociální demokracie a nezávislých kandidátů pod názvem „Plzeň v srdci“. Společná kandidátka si klade za cíl přivést do komunální politiky spolu s odborníky i další Plzeňáky, tedy sousedy, kolegy nebo kamarády, kteří se zajímají o věci veřejné.

„Společný projekt není sponzorován žádným podnikatelským subjektem a nezastupuje žádné lobbistické zájmy. Na kampaň byly vybrány peníze mezi členy plzeňské sociální demokracie, proto také partneři na projektu nemusí být nikomu zavázáni. Kandidáti jsou připraveni vést aktivní kampaň diskusi s občany, prosazovat zájmy Plzeňáků, a kromě dokončení projektů, u jejichž vzniku v minulosti stáli, chtějí současně udržet kvalitu života, jistoty a pocit bezpečí Plzeňáků a to i v souvislosti s ekonomickou a uprchlickou krizí v důsledku válečného konfliktu na Ukrajině,“ uvedl Michal Chalupný, předseda městské organizace ČSSD.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto ČSSD

Štítky ČSSD, komunální volby, lídr kandidátky, Pavel Kotas, Plzeň, sociální demokracie, projekt, Michal Chalupný, Václav Šimánek, Fakultní nemocnice Plzeň, Doubravka, Ukrajina, volby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kandidátku ČSSD a nezávislých kandidátů povede v Plzni do voleb bývalý náměstek primátora Kotas  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.