Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hledáte vánoční dárek pro babičku nebo dědu?

PR článek

Docházejí vám nápady na vánoční dárky pro babičku a dědu? Co jim tento rok darovat něco unikátního? Dárek, který je překvapí nejen svým obsahem, ale i zážitkem z jeho otevírání? Máme pro vás tip na vánoční dárek pro babičku a dědu, který ohromí nejen je, ale i všechny zúčastněné.

A co to je? Manboxeo Bedny a Damboxeo Truhly z Manboxeo.cz plné originálních produktů, které nejsou unikátní jen kvůli svému obsahu, ale i díky zážitku z jejich otevírání. Precizně zpracovanou dřevěnou Bednu bude muset děda otevřít přiloženým páčidlem a do elegantní Damboxeo Truhly se babička dostane jen po vyluštění záludné šifry nebo pomocí přiložené pilky. Už si začínáte představovat to napětí a očekávání, které by se skoro dalo krájet, než se babička s dědou do dárků dostanou?

Velký výběr Beden i Truhel

Na Manboxeo.cz naleznete více než 300 druhů Manboxeo Beden pro muže a přes 60 unikátních obsahů Damboxeo Truhel pro ženy. Z této široké nabídky Beden i Truhel si určitě vyberete ten nejlepší dárek pro babičku a dědu - přesně podle jejich přání a chutí. Všechny Bedny i Truhly jsou navíc vždy skladem a s dodáním do druhého pracovního dne.

Nejlepší vánoční dárek pro babičku a dědu

Lámete si hlavu nad tím, jaký prémiový obsah Beden či Truhel by byl pro vaši babičku s dědou nejlepší? Oba určitě ocení kvalitní pochoutky, které jsme vybrali do Manboxeo Bedny i Damboxeo Truhly s delikatesami. Tyto prémiové delikatesy jsou po chuťové i designové stránce dotaženy k dokonalosti, takže se babičce s dědou začnou sbíhat sliny, jakmile z Bedny či Truhly vytáhnou první delikatesu.

V této Bedně i Truhle naleznete gurmánské masové speciality značky Mr.HomeMade, které obsahují pouze čistě přírodní ingredience, domácí houskový knedlík, luxusní pivní popcorn Joe & Seph´s nebo sýrové vaflové sušenky s bylinkami, které jsou výborným společníkem nejen k vínu.

Tak nezapomeňte

Až budete příště hledat originální vánoční dárky pro babičku a dědu, zapamatujte si Manboxeo dárkové Bedny pro muže a Damboxeo dárkové Truhly pro ženy od Manboxeo.cz.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky vánoční dárky, bedna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledáte vánoční dárek pro babičku nebo dědu?  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.