Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ikonická panenka Barbie: být čímkoli může i vaše dcera

PR článek

Kdo by neznal panenku Barbie. Víte ale, jak vznikla a kdo stojí za jejím zrodem? Pojďte se s námi podívat do zákulisí a přesvědčit se, že i dnes má Barbie co říct.

Když v roce 1959 Ruth Handler představila Barbie, měla jako její autorka jasnou vizi. V době zrodu Barbie bylo zvykem, že holčičky si hrají s panenkami na maminky a pečovatelky, zatímco kluci mají ve výběru témat hry mnohem více možností. Barbie dokázala tyto tradiční koncepty zbořit a přinést něco naprosto nového.

Panenky Barbie si získaly nespočet fanoušků, z nichž někteří se stali sběrateli a někteří Barbie schovávají pro své děti. Pokud doma nemáte ani jednu panenku Barbie, je čas to napravit. Z široké nabídky typů a profesí si vybere i vaše holčička.

Správný vývoj díky panenkám

Hraní s panenkami přináší řadu benefitů, které pomáhají dětem dozrát. Při hře trénují jemnou motoriku, fantazii, schopnost přemýšlet i sociální cítění. Díky širokému spektru motivů panenek Barbie získávají také pozitivní náhled na odlišnosti mezi lidmi. Vychovejte z dětí tolerantní jedince, kteří se dokáží vcítit do potřeb ostatních. Hraní s panenkami vám v tom pomůže.

Barbie panenky přináší zábavu dětem již více 60 let, zdroj: MPK Toys, s.r.o.

Kterou panenku Barbie vybrat?

Pro holčičky, které milují překvapení a změny, bude skvělým dárkem Barbie Color Reveal. Pomocí teplé a studené vody mohou děti měnit její vzhled. Jaká Barbie panenka je v balení, je navíc, až do naplnění vodou, překvapení.

Pro klasickou panenku Barbie, kterou seženete v mnoha motivech jako je třeba princezna, baletka, gymnastka, cukrářka nebo ekoložka, bude skvělým doplňkem domeček pro Barbie. Poskytne to pravé zázemí pro dívčí hry.

V domečku pro panenku Barbie nebude dětem nic chybět, zdroj: MPK Toys, s.r.o.

Pro holčičky cestovatelky je ideální volbou Barbie karavan. Balení obsahuje vše, co budou panenky na cestách potřebovat. Bazén, kuchyňku, koupelnu i loďku. Ať už vyrazí na hory nebo k moři, zážitky jsou zaručeny. Při výletě k Barbie moři se děti mohou pustit do objevování podmořské hladiny. Třeba potkají Barbie mořskou pannu a odhalí další kouty své fantazie, kde vzniknou úžasné a kouzelné příběhy.

Navažte na odkaz Ruth Handler a nechte vaše holky bavit se různorodě a kreativně. V online hračkářství mrakyhracek.cz najdete širokou nabídku panenek Barbie za nízké ceny. A pokud hledáte hračky jako dárek pro kluka, nechte se inspirovat naším dalším článkem plným akční zábavy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPK Toys, s.r.o.

Štítky Barbie, panenka, Ruth Handler

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ikonická panenka Barbie: být čímkoli může i vaše dcera  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.