Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Top pět aktivních látek v korejské kosmetice: exotická krása pro vaši pleť

PR článek

Popularita korejské kosmetiky roste snad každým dnem. Proč? To je jednoduché, zkrátka vážně funguje! Korejky jsou přesvědčené, že je lepší poskytovat své pleti opravdu kvalitní péči, než maskovat nedokonalosti. Ingredience ve složení korejské kosmetiky jsou vybírány tak, aby se navzájem doplňovaly a fungovaly ještě efektivněji. A dnes vám představíme pět nejpopulárnějších složek v korejských kosmetických přípravcích.

Aloe vera se nachází skoro v každém korejském kosmetickém přípravku. Proč je tato rostlina tak populární? Aloe vera obsahuje více než 150 užitečných látek (enzymy, vitamíny, fytoncidy či makro a mikroelementy). Šťáva z aloe vera obsahuje acemanan, který napomáhá správné funkci imunitního systému, má vysoké antibakteriální vlastnosti a napomáhá hojení ran. Aloe vera intenzivně pokožku hydratuje a udržuje správnou vlhkost. Pokožku zklidní, osvěží a tonizuje. Aloe je vhodná pro všechny typy pleti, i pro tu nejcitlivější.

Často používanou aktivní látkou v korejské kosmetice je hlemýždí mucin. V jeho složení je přítomna kyselina glykolová, která efektivně bojuje proti akné, pleť rozjasňuje a vyrovnává její barevný tón. Také obsahuje alantoin – netoxickou, hypoalergenní látku zodpovědnou za regeneraci tkání. Právě tato složka napomáhá při hojení ran a pokožku intenzivně zvlhčuje a zklidňuje. Také obsahuje vitamíny A, B, E a další prospěšné látky, aby naše pleť byla v dobré kondici.

Kyselina hyaluronová výborně zvlhčuje pokožku, proto se nachází ve složení skoro všech kosmetických přípravků. Pleťové krémy, séra či tonika s obsahem kyseliny hyaluronové intenzivně pleť hydratují a vyhlazují drobné vrásky. Díky svým unikátním vlastnostem je tato složka schopná regenerovat pleť, zpomalovat proces stárnutí, vyrovnávat barevný tón a mikroreliéf pleti.

Niacinamid je vitamín skupiny B. Tato složka aktivně bojuje proti akné, pigmentaci a vyhlazuje vrásky. Obnovuje lipidovou bariéru pleti a udržuje vlhkost uvnitř, reguluje produkci kožního mazu a stahuje rozšířené póry. Korejská kosmetika s obsahem niacinamidu vyrovnává barevný tón a mikroreliéf pleti.

Ve složení korejských kosmetických přípravků najdeme i další látky, které pozitivně ovlivňují stav a vzhled pleti. Jsou to například extrakty z bylin, zlata, perel, medu, zinku, černého uhlí, oleje a podobně. Důležité je, aby kosmetické přípravky vyhovovaly vaší pleti a splnily všechny její potřeby.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky korejská kosmetika, zdravá pleť, exotická krása, aktivní látky, makeup.cz, kosmetika, aloe pravá, pokožka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Top pět aktivních látek v korejské kosmetice: exotická krása pro vaši pleť  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.