Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Red Bull zveřejnil reklamu s formulí na Karlově mostě. Podívejte se, jak vypadá

Monopost Formule 1, který 21. dubna v brzkých ranních hodinách vzbudil obyvatele okolí Karlova mostu a v průběhu dalších hodin způsobil rozruch na dalších místech v Praze, už je zachycen v reklamě Red Bull. Reklama měla premiéru dnes dopoledne a je na ní zachycena jízda vozu Formule 1 z Prahy do Bratislavy.

Video s názvem „Czech & Slovak Road Trip: From Castle To Castle“ je v podstatě oslavou krás České republiky a Slovenska. Monopost Formule 1 v reklamě míjí ikonická místa Česka a Slovenska. V reklamě kromě dechberoucích lokací nechybí ani profesionální sportovci, hvězdy nebo legenda světa F1.

Formule v reklamě ujíždí z Pražského hradu přes Karlův most a moravské vinice až do Tater, kde se setká s akrobatickým letadlem pilotovaném Martinem Šonkou. Jen o chvíli později se zastaví na hradě v Bratislavě. Díky režisérovi Markusovi Krugovi se na tato místa teď mohou podívat diváci z celého světa.

Vedle třináctinásobného vítěze Velké ceny F1 Davida Coultharda, který podle Red Bullu do kokpitu formule usedl, a pilota a mistra světa v akrobatickém létání Martina Šonky, se na videu objeví česká biatlonová hvězda Markéta Davidová nebo Rytmus a další známé tváře českého a slovenského showbyznysu a sportovního světa.

Filmaři se dušují, že při natáčení reklamy po sobě nezanechali jedinou stopu. „I když monopost gumuje po historické dlažbě u Pražského hradu nebo víří písek v chráněném Lednicko-Valtickém areálu, filmaři za sebou nezanechali jedinou stopu. Tedy kromě nesmazatelné poklony kulturnímu dědictví České a Slovenské republiky,“ píše se na stránkách Red Bullu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto JAN KASL/RED BULL

Štítky reklama, video, Karlův most, Red Bull, formule, Praha, Formule 1, Bratislava, Slovensko, Česko, Pražský hrad, Velká cena Formule 1

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Red Bull zveřejnil reklamu s formulí na Karlově mostě. Podívejte se, jak vypadá  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.