Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Converse boty oceníte i v horkém létě. Proč by neměly chybět ve vašem botníku?

PR článek

Nosit „conversky“ znamená být duchem stále mladý, milovat pohyb a volnost, které tato obuv poskytuje plnou měrou. Zkuste se v nich projít a uvidíte, že se vám půjde lehce a budete se cítit svobodně, i když kvůli koronavirové pandemii nemůžete jít dále než na hranici okresu. Converse boty jsou tu pro vás a my se nyní podíváme, co všechno vám umějí nabídnout.

Tenisky pro každého, kdo se cítí být mladý

Mladá móda se vyznačuje nespoutaností a potřebou se odlišovat. Mládí vždy bývalo poněkud rebelské a vzdorné vůči zažitým konvencím. Je to celkem pochopitelné, protože každý člověk, jenž dospívá, potřebuje najít právě tu svoji cestu, kterou se vydá. Možná je jiná, než jakou šli jeho rodiče. Vše si vyzkoušet na vlastní kůži a pak třeba říct, tudy ne, je výsadou mladých. Pravděpodobně někdy za pár let zjistí, že rodičům měli v mnohém pravdu, ale ve věku teenagerů je těžko o tom přesvědčíte. I proto málokterý z náctiletých dospívajících na sebe obuje klasickou polobotku, jaké se nosí výhradně k oblekům. Častěji je uvidíte nosit třeba Converse boty, jež svým typickým vzhledem okouzlily už generace mladých v minulosti.

Na začátku byl basketbal

Historie úspěchu Converse bot se začala psát ve druhém desetiletí 20. století v USA, kdy na oblibě získával basketbal. V roce 1917 byla vyrobená první kolekce Converse All Star se svým typickým vzhledem kotníkové sportovní obuvi, který neztratila ani v současné době. Svršek byl vyroben z textilu nebo usně. V 50. letech pak světlo světa spatřila polobotková verze All Star. V 90. letech minulého století věhlas Converse bot šířil frontman skupiny Nirvana – Kurt Cobain, který tuto obuv často nosil. Na oblibě neztratily ani o třicet let později. Converse boty mimo jiné uvidíte i na takových celebritách, jako jsou tenistka Maria Sharapova, zpěvačka Lady Gaga nebo zpěvák Chris Brown. Nejen oni, ale i další majitelé této obuvi oceňuji i to, že se v nich výborně chodí v horkém létě, pokud zvolíte textilní materiál svršku.

Converse boty můžete koupit i na internetu

Pro Converse boty nemusíte chodit příliš daleko. Stačí k vašemu notebooku, počítači, tabletu nebo chytrému telefonu a objednat je v internetovém obchodě Footshop.cz, který je má ve svém sortimentu. Pohodlné nakupování na internetu je běžnou součástí nákupního chování zákazníků. A když se stanete členy Footshop Clubu, získáte výhody navíc. Vám by se nelíbilo, kdyby vám obchod vrátil z každé objednávky 10 % ceny? Přitom přidat se do klubu je tak snadné. Stačí vyplnit on-line registraci a začít využívat všechny výhody, které klub nabízí. Za registraci získáte odměnu, již budete moci využít hned při první objednávce. Kromě toho můžete zakoupené zboží vrátit ve lhůtě 30 dnů. Je dobré vědět, že obchod Footshop.cz je tu pro vás.

Nosíte rádi tenisky Converse?

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky converse, boty, tenisky, converse all star, obuv, léto, Lady Gaga, Kurt Cobain, Marija Jurjevna Šarapovová, Chris Brown, Nirvana, USA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Converse boty oceníte i v horkém létě. Proč by neměly chybět ve vašem botníku?  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.