Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Máte problém s vypadáváním vlasů? Řešení je několik

PR článek

Česala jste se a zjistila, že na vašem hřebenu zůstaly doslova chomáče vlasů? Nepříjemné, ale mnohdy bohužel vcelku reálné zjištění. Prostě vám hodně vypadávají vlasy. Ano, může se stát, nicméně ne vždy se jedná o přirozený proces. Vypadávání vlasů je do jisté míry běžnou záležitostí v momentu, kdy vám vypadává nějakých 100 vlasů denně. Jestliže se jedná o vyšší množství, můžete si být jistá, že je něco v nepořádku. Třeba na jaře nebo v těhotenství vlasy vypadávají více, nicméně pokud se jedná o jinou situaci, může za vším stát hned několik faktorů. My se na ně podíváme podrobněji stejně jako na řešení, jež se nabízejí.

Genetické predispozici i nevhodná péče o vlasy

Za nepříjemnostmi týkajícími se přílišného vypadávání vlasů stojí jednak genetické předpoklady a jednak také nesprávná péče jak o vlasy, tak i o pokožku hlavy. Co se týká genetiky, tu nelze nijak ovlivnit. Při péči o vlasy se ale vyplatí dát si zapotřebí pozor na několik věcí. Rozhodně nepoužívejte nekvalitní vlasovou kosmetiku. Vsaďte na sílu přírody nejen, co se týká šamponů, ale také kondicionérů. Pozor si dejte na příliš horkou vodu a vzduch. Zejména nadměrné žehlení vlasů a kulmování se rozhodně nevyplatí.

Vitamínové přípravky a zahušťovače

Pomoct vašemu účesu můžete využitím různých vitamínových přípravků, jež jsou na vlasy přímo určené. na trhu je jich spousta a dokážou pomoct v tom, že vlasy budou růst rychleji a také budou mnohem silnější. Určitě je vhodné vsadit na osvědčené značky. Výbornou volbou je také zahušťovač vlasů, který se postará o to, aby vlasy působily opravdu hustým dojmem.

Transplantace vlasů jako řešení

Může se stát, že vlasové folikuly postupně odumírají a vlasy zkrátka nerostou. V tomto momentu musí přijít na řadu transplantace vlasů. Ta už dnes nepředstavuje nijak náročnou záležitost. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky hairfor2, transpalntace vlasů, zahušťovače vlasů, vypadávání vlasů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Máte problém s vypadáváním vlasů? Řešení je několik  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.