Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

5 nejčastějších chyb při péči o vlasy. Vyvarujte se jich

PR článek

Krásné husté vlasy jsou snem nebo realitou každé ženy. Všechny bychom chtěly mít pokrývku hlavy, již nám budou ostatní závidět. Ne vždy se to ale daří. Na vině mohou být třeba genetické predispozice, nicméně často se jedná i o chyby, jež děláme při péči o své vlasy. Ač se to nezdá, dopustit se můžeme mnohých omylů. Jakých? To vám prozradíme v následujících řádcích. Možná nakonec zjistíte, že tyto chyby děláte také a ani o nich nevíte.

Příliš horká voda

Vlasy si zaslouží vodu vlažnou, případně velmi mírně teplou. na moc horkou vodu si dáte velký pozor, jelikož vlasy dokáže poničit. Ty se pak lámou třepí a nevypadají vůbec dobře. Pokud si horkou vodu necháte spíše na prokřehlé tělo, uděláte pro vaše vlasy velkou službu.

Horký vzduch vlasy ničí

Jak často si fénujete vaše vlasy? Používáte kulmu nebo žehličku na vlasy? V každém případě počítejte s tím, že horký vzduch dokáže vlasy hodně poničit. Růst vlasů se také může zpomalit, nebo úplně zastavit, což si pochopitelně nepřejete.

Nadměrné množství šamponu

Jestliže máte jemné a řídké vlasy, zapomeňte na obří množství šamponu. nic jím určitě již nezachráníte, O vlasy se starejte pečlivě a stačit vám k tomu bude pouze kapka šamponu, o nic více.

Vaše vlasy si zaslouží kondicionér

Jednoznačně. Vždyť právě díky němu je můžete dokonale vyhladit, obnovit a dodat jim potřebný lesk. Kondicionéry se prodávají v různé kvalitě. Nemějte strach si připlatit. Je zapotřebí přípravek nanášet od kořínků až po konečky. Vlasy tak dokonale ošetříte po celé jejich délce. Jinak lze vzhled vlasů ještě dotvořit použitím různých přípravků. Výborný je třeba Nanogen.

Opatrně s nehty

Vlasy budete určitě při mytí pořádně masírovat. Čiňte tak ale pouze prostřednictvím peřinek prstů, nikoli nehty. Ty jsou schopné poškodit i vlasové folikuly, z nichž vlasy vyrůstají.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zdravé vlasy, kondicionér, nanogen, péče o vlasy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

5 nejčastějších chyb při péči o vlasy. Vyvarujte se jich  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.