Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nevíte, jaký vybrat dárek pro maminku? Máme řešení

PR článek

Dárek pro maminku je jedním z nejdůležitějších, jaký za celý rok vybíráme. Ať už se blíží její narozeniny, svátek nebo třeba Den matek, chceme ji co nejvíce potěšit, upřímně rozesmát a darovat jí i krásný zážitek, na který bude ráda vzpomínat. Maminka si totiž originální dárek zaslouží.

Když vybíráte dárek pro mámu, nehledejte žádné obyčejné dárky, kterých má hromadu. Tím se myslí především oblečení nebo šperky, i když maminku jistě dobře znáte, stejně je lepší, když si takové věci vybere sama. O něco lepší nápad je například kosmetika, voňavé svíčky nebo něco dobrého k jídlu či k pití. Jenže ani z těchto dárků nečiší kdovíjaká originalita – pokud se ovšem nejedná o opravdu luxusní produkty zabalené v netradičním a krásném dárkovém balení.

Dárek zamčený na zámek

Problém s dárky za vás vyřeší e-shop Manboxeo.cz. Nabízí totiž ty nejlepší a jedinečné produkty zabalené v originálních dárkových truhlách. Dřevěné truhly Damboxeo jsou zamčené na zámek s číselným kódem. Obdarovaná maminka tedy musí pomocí přiložené indicie kód vyluštit a tím truhlu otevřít. Pokud by se jí to nedařilo, nebo se jí nechtělo luštit, je k truhle ještě přiložená pilka, kterou lze zámeček přeřezat. U otevírání se pobaví ona i všichni ostatní.

Vybírat můžete z široké nabídky obsahů. Pokud se o sebe maminka ráda stará, krásným dárkem pro ni bude truhla s přírodní kosmetikou na vlasy, tělo i pleť. Skvělý dárek pro mámu bude i dárková wellness truhla, se kterou si doma vykouzlí luxusní lázně. Případně můžete zvolit i pěkně voňavý dárek pro ženy – truhlu plnou vůní, kde najde nádherné 
vonné svíčky, difuzér a praktický osvěžovač textilií.

Luxusní speciality v každém balení

Pokud sháníte originální dárek pro matku, která má ráda sladké, určitě zvolte truhlu Damboxeo se zámečkem a pilkou plnou čokolády. Ty nejlepší produkty německých mistrů pro ni totiž budou to pravé. A protože žádná žena neodolá lahodnému likéru Baileys, je tu připravena truhla právě s tímto oblíbeným nápojem a spoustou kávovo-čokoládových specialit. V chladnějších dnech zase maminka určitě ocení truhlu Damboxeo pro čajařku, kde se může těšit na výběr luxusních sypaných čajů a čajových specialit.

Netradiční dárek pro maminku ale můžete ještě vylepšit. Na truhlu Damboxeo můžete nechat přidat společné fotografie, které mamince připomenou společně strávený čas, nebo třeba i 3D čísla, srdíčka či nabízené motivy. Určitě se jí bude líbit i osobní vzkaz, který k truhle můžete přidat zdarma. Truhly Damboxeo se hodí jako dárek ke každé příležitosti. E-shop Manboxeo.cz navíc nabízí i dárky pro muže a pro děti.

Ohodnoť článek

Štítky dárek pro maminky, manboxeo, damboxeo, speciální dárky, Den matek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nevíte, jaký vybrat dárek pro maminku? Máme řešení  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.