Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kreditní karty mají alternativu. Znáte odloženou platbu?

PR článek

Vlastnictví kreditní karty má na první pohled mnoho výhod a často vás ušetří nepříjemných situací. Není však ideální pro každého. Její používání si žádá notnou dávku sebekontroly. Kdy se její využití opravdu vyplatí a jaké jsou její alternativy?

Platba kreditní kartou může při nákupech zajistit nejrůznější benefity a cashbacky, díky kterým se vám z nákupu vrátí určité procento z jeho ceny. Další její nespornou výhodou je, že pomůže s nevyrovnaným rozpočtem, zejména před výplatou. Vyhnete se díky tomu horkým chvilkám při placení u pokladny nebo snáz vyřešíte nenadálé výdaje na konci měsíce.

Nakupujte s kreditní kartou výhodně

Aby se vám ale placení kreditní kartou vyplatilo, je důležitá jistá dávka sebekázně. Pokud chcete kartu používat výhodně, vždy půjčenou částku splaťte v bezúročném období. To se nejčastěji pohybuje v rozmezí 45 až 55 dnů. Rovněž se vyhněte výběrům z bankomatů a nákupu zbytečností, bez kterých se obejdete. S kreditní kartou je často spojena celá řada podmínek pro její užívání, jako je třeba minimální částka utracená za nákupy, zpoplatněné výběry z bankomatů a podobně. Placení nemalých poplatků se tak u kreditní karty nikdy zcela nevyhnete.

Alternativa pro všechny

Novinka v tuzemské e-commerce v podobě tzv. odložené platby bývá často označována jako nová alternativa kreditních karet. Využívá totiž jejich výhod, jako je například nákup bez finančních prostředků na účtu. Nevýhody běžných kreditních karet však u ní nenajdete. Odložená platba zároveň celý proces nakupování na českých e-shopech zjednodušuje, urychluje a přizpůsobuje potřebám zákazníků.

Jak odložená platba funguje?

K odložené platbě není třeba nic sjednávat. Stačí nakoupit v obchodě, který tuto možnost placení umožňuje. Po výběru zboží pak jednoduše v košíku při kroku „Doprava a platba“ zvolte variantu „Odložená platba MALL Pay“. Obchodník objednávku okamžitě expeduje, aniž byste cokoli platili. Jakmile vám nákup doručí, máte 14 dní na jeho zaplacení. Nejen že si tak zboží můžete zdarma vyzkoušet v pohodlí domova, ale je to také ideální způsob, jak rychle nahradit nefunkční spotřebič novým.

Čtrnáctidenní lhůta je zcela zdarma a neplatíte za ni žádné úroky. Všechny nákupy a stav jejich zaplacení máte navíc přehledně zobrazené v klientské zóně MALL Pay. Není třeba se obávat, že byste lhůtu přetáhli. Před uplynutím splatnosti objednávky vždy obdržíte SMS a e-mail s upozorněním.

Ohodnoť článek

Štítky kreditní karta, platba, MallPay s.r.o.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kreditní karty mají alternativu. Znáte odloženou platbu?  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.