Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Czech Fashion Night nezapomenutelný večer, který rozhodl o letošních Miss & Mr. Look Bella

V sobotu 30. listopadu se uskutečnila v krásných prostorách pražské Národní knihovny, v Klementinu, luxusní série módních přehlídek Czech Fashion Night 2019. Během večera předvedli finalisté již 16. ročníku modelingové soutěže Miss & Mr. Look Bella 2019 kolekce předních českých návrhářů.

Právě pro dvanáct nadějných modelek a šestici modelů se večer stal první z akcí, kde se mohli blýsknout v modelech zvučných fashion designérů. Své kolekce představily Jitka Klett, Yvona Leitner, Sandra Marková, Nela Slováková, Adam Grmolec a Petr Kalouda.

Večer plný elegance a módy moderovala energická Lenka Vacvalová a o hudební vystoupení se postarala krásná Jitka Boho a světoznámý houslový virtuóz Jaroslav Svěcený.  

Modelkami a modely tohoto večera byli finalisté prestižní modelingové soutěže Miss & Mr. Look Bella 2019. Kolekce představili na jedinečném osmdesát metrů dlouhém mole v Křížovnické chodbě Klementina. 

Módní přehlídky předcházely slavnostnímu vyhlášení titulů Miss & Mr Look Bella 2019. V porotě soutěže nemohli pochopitelně chybět návrháři, jejichž modely finalisté představili během série módních přehlídek Czech Fashion Night 2019. A to Jitka Klett, Yvona Leitner, Nela Slováková, Adam Grmolec a Petr Kalouda. Společně s nimi nové vítěze mohli vybrat i patroni letošního ročníku topmodelové a vítězové Look Bella 2010 a 2012 Veronika Krajplová a Antonín Beránek, vítězové Miss & Mr. Look Bella 2018 Terezie Jastrzebská a Artur Ország, oficiální fotograf soutěže Arthur Koff a mnoho dalších z řad vážených partnerů soutěže. Hlavou poroty byl ředitel soutěže a pořádající agentury Prestige Models, Martin Špaček společně s jednatelem agentury Ondřejem Špačkem.

Elen Kejdová a Patrik Just jsou novými Miss & Mr. Look Bella 2019

Vítězkou, která si odnesla titul Miss Look Bella 2019 se stala rodačka z Ostravy, Elen Kejdová a jejím protějškem, s titulem Mister Look Bella 2019 je Patrik Just z Plzně.

Vítěznou trojici ještě doplnily Tereza Bohuslavová s titulem I. vicemiss Look Bella 2019 a Martina Ondrůšková jako II. vicemiss Look Bella. I. vicemistrem Look Bella 2019 se stal Ondřej Brňák, následovaný Ondřejem Jahodou, který si odnesl titul II. vicemister Look Bella 2019.

Krom hlavních titulů byly uděleny také tituly Miss & Mr. Look Bella Internet 2019, jejichž držitelé byli zvoleni veřejností na facebookových stránkách Look Bella. Miss Look Bella Internet 2019 se stala Tereza Tůmová a mužem s největším počtem hlasů, tedy novým Mistrem Look Bella Internet 2019 se stal Ondřej Jahoda.

Dívkou s nejlepší postavou, tedy Miss Look Bella Silueta 2019 je Anna Ryšavá a titulem uděleným partnerem soutěže tedy Miss & Mr. Look Bella Elan pro rok 2019 jsou Adéla Marková a Mikuláš Mikeš.

Soutěž Miss & Mr. Look Bella vysílá své zástupce na pět světových soutěží. Titul Miss & Mr Look Bella World 2019 přiletěl ze Soulu udělit ředitel světové soutěže World Beauty Queen Ricky JungHoon Jun. Vítězi se stali Tereza Bohuslavová a Jan Potočný. 

Gratulujeme vítězům Miss & Mr. Look Bella 2019 a již nyní se těšíme na 17. ročník soutěže a Czech Fashion Night 2020 v pražském Klementinu, místa pro setkání uznávaných módních návrhářů a mladých talentovaných modelů a modelek.“ řekl ředitel Miss & Mr. Look Bella a Czech Fashion Night Martin Špaček.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto Artur Koff

Štítky Praha, soutěž, krása, Look Bella, módní přehlídka, Klementinum, Internet, Lenka Vacvalová, Jitka Boho, Jaroslav Svěcený, Soul

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Czech Fashion Night nezapomenutelný večer, který rozhodl o letošních Miss & Mr. Look Bella  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.