Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

FOTO, VIDEO: V novém Cabaretu poprvé vystoupí orchestr takového formátu

PR článek

New Time Orchestra spolu s populární herečkou a zpěvačkou Hanou Holišovou, sklidili v Sonu velký úspěch. Repertoár nezklamal a rozezněl prostory známými i posluchačsky náročnějšími skladbami, které zazněly i na některých jazzových festivalech. Žánrově je playlist big bandu vždy pestrý, rozmanitý a obohacený o vlastní skladatelskou a textařskou tvorbu. Nebojí se zpracovat i velká hudební témata. A s jedním takovým míří poprvé do nově otevřeného Cabaretu des Péchés v samotném centru Brna.

Cabaret des Péchés, v překladu Kabaret hříchů, je nově otevřený prostor v rekonstruovaném paláci Jalta na Dominikánském náměstí. Vrací se k poctivé francouzské kabaretní scéně, která je propletená neobyčejnými vystupujícími z řad tanečníků, zpěváků, akrobatů, burlesek a malých i velkých big bandů. Nechybí samozřejmě bohatá barová scéna, která nabízí sortiment převážně z Francie a hosté tak mají jedinečnou možnost ochutnat z několika druhů brandy, šampaňského, absinthu a nejen toho.

Cabaret pohostí takto velký orchestr vůbec poprvé a New Time Orchestra  se představí svým  tématickým hudebním zpracováním s názvem James Bond Party. Zpívat budou Tamara Dikyová a Tomáš David a zazní ty nejlepší bondovské melodie ve velkokapelovém podání. Nebude chybět i tematická video projekce. Spolu s kvalitní barovou scénou si můžete tu pravou atmosféru vychutnat s oblíbeným drinkem Jamese Bonda. Poctivé martini poteče proudem!

Vstupenky k dispozici na webu Cabaretu des Péchés nebo portálu GoOut.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Cabaret, New Time Orchestra, Hana Holišová, orchestr, festival, Francie, Jalta, Dominikánské náměstí, James Bond

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO, VIDEO: V novém Cabaretu poprvé vystoupí orchestr takového formátu  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.