Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Karvinský trenér Straka se o vítězství dozvěděl až od reportéra

Trenér fotbalistů Karviné František Straka se až v pozápasovém televizním rozhovoru dozvěděl, že jeho tým v prvním barážovém utkání porazil 2:1 Jihlavu. Bývalý reprezentační stoper se domníval, že úterní duel skončil 2:2, a svůj omyl zjistil teprve po opakovaném dotazu reportéra.

"Vítězství asi těžko, ne?" reagoval Straka na otázku, jak ho uspokojuje výhra 2:1. Po tvrzení reportéra České televize, že zápas skončil vítězstvím jeho týmu 2:1, se zkušený trenér zatvářil nevěřícně a začal hodnotit utkání.

Správný výsledek se Straka dozvěděl až při dalším dotazu na inkasovaný gól. Redaktora přerušil a s prsty obou rukou do "véčka" se ujišťoval: "To bylo 2:2, ne 2:1." Když ho novinář znovu ujistil, že zápas jeho tým vyhrál, přišel Straka na svůj omyl.

Bývalého trenéra Sparty a Slavie zmátla situace z 84. minuty, kdy Lukáš Zoubele opravdu vstřelil druhý gól Jihlavy, ale jeho dorážka nebyla uznána kvůli ofsajdu. "To jsem vůbec nezaregistroval," přiznal Straka, jenž v úterý skutečně vítězně oslavil 61. narozeniny.

Autoři | Foto reprofoto ČT

Štítky Sport, zajímavosti, fotbal, první, baráž, Karviná, Straka, František Straka, trenér, FC Vysočina Jihlava, MFK Karviná, Česká televize, AC Sparta Praha, SK Slavia Praha, Lukáš Zoubele

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karvinský trenér Straka se o vítězství dozvěděl až od reportéra  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.