Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Poslance Feriho napadli dva muži, byl převezen do nemocnice

Poslance TOP 09 Dominika Feriho dnes odpoledne napadla na koštu vín v obci Boršice na Uherskohradišťsku dvojice neznámých mužů. Zraněný Feri byl převezen do nemocnice. Poslanec o tom informoval na twitteru. "Policie po pachatelích pátrá," řekl ČTK policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.

„Jel jsem na Moravu a nějací dva pánové se jali pěstí. Hele, můžeme spolu politicky nesouhlasit, ale fyzicky se nenapadáme. Snažil jsem se jim to vysvětlit, ale co se dá dělat," uvedl Feri na twitteru. Podle poslance jeho návštěvu kulturní akce v Boršicích pokazili "nějací borci, kteří prý říkali něco o negrech". Feri má z otcovy strany předky v Etiopii.

 

 

Zdravotnická záchranná služba zraněného poslance převezla do nemocnice v Uherském Hradišti. „Jedu do Hradiště, saniťáci si to nenechali vymluvit. Dostal jsem pár ran do hlavy a není mi nejlíp, tak pro jistotu," uvedl na twitteru Feri. Z fotografií, které poslanec záhy po potyčce zveřejnil, vyplývá, že má zranění v obličeji a také krvavý šrám na zádech.

Autoři | Foto Facebook Dominik Feri

Štítky napadení, Dominik Feri, poslanec, nemocnice, Twitter, Boršice, TOP 09, okres Uherské Hradiště, Morava, Etiopie, Uherské Hradiště

Poslance Feriho napadli dva muži, byl převezen do nemocnice  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.