Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Policie zadržela muže, který přepadl banku v Příbrami

, aktualizováno 28. prosince 2018, 17:25

olicie zadržela muže, který dnes odpoledne přepadl banku v Příbrami. Ozbrojený muž držel v Unicredit Bank osm rukojmí, podle policejní mluvčí jsou v pořádku. Původně jich bylo devět, jednoho už pachatel propustil, řekli policejní mluvčí Monika Schindlová a mluvčí Unicredit Bank Petr Plocek. Muž, narozený podle policie v roce 1990, avizoval, že nechce nikomu ublížit.

Mluvčí policie dodala, že lupič chce podat nějaké trestní oznámení, další informace o jeho motivech či požadavcích zatím nejsou k dispozici. Kvůli zásahu policistů je uzavřeno náměstí T. G. Masaryka, na němž pobočka banky leží. Na místě jsou také středočeští záchranáři, kteří k bance poslali i vůz pro mimořádné události a mobilní operační středisko.

Oznámení o přepadení banky policie dostala kolem 14:30, na místě je zásahová jednotka a policejní vyjednavač. Náměstí TGM je podle zpravodaje na místě úplně uzavřeno, příjezdové ulice jsou ohrazeny policejními páskami, nesmí tam chodci ani auta.

Policisté stojí s blikajícími vozy několik set metrů od něj a zastavují projíždějící vozy. Na místo se sjelo několik televizích štábů, fotografů a píšících novinářů, ani ti ale nesmí do blízkosti banky. Jinak je v okolí klid.

Autoři | Foto pribram.cz

Štítky Příbram, UniCredit, přepadení, banka, policie, Tomáš Garrigue Masaryk, Útvar rychlého nasazení, Policie České republiky

Policie zadržela muže, který přepadl banku v Příbrami  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.