Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Vítězkou soutěže Česká Miss se v Ostravě stala Lea Šteflíčková

Vítězkou letošního ročníku soutěže Česká Miss se v ostravské Multifunkční aule Gong stala dvacetiletá Lea Šteflíčková z Ústí nad Labem. Kromě titulu královny krásy vítězka získala například i kontrakt s kosmetickou firmou v hodnotě 750 tisíc korun a účast na Miss Universe. Vicemiss se stala třiadvacetiletá Jana Šišková ze Zubří. Na pomyslné třetí příčce skončila stejně stará Tereza Křivánková z Prahy.

Vítězka o sobě řekla, že má ráda cestování, které je spojené s poznáváním nových lidí, kultury a jídla. K vítězství ji pomohly vlastnosti jako neústupnost a cílevědomost. "I když se člověk může dostat na to největší dno, vždy je cesta dostat se na vrchol a toho se držím," uvedla nově zvolená nejkrásnější dívka České republiky, která se od 13 let věnuje modelingu.

Obnovená soutěž miss se v Česku koná přes čtvrt století. Soutěž Miss ČR od roku 1989 pořádal Miloš Zapletal. Soutěži od roku 2005 konkurovala Česká Miss, kterou založila Michaela Maláčová, československá královna krásy z roku 1991. Zapletal se s Maláčovou soudil kvůli tomu, že pro svou soutěž používá podle něj zaměnitelný název. Soudy ale rozhodly ve prospěch Maláčové. Nakonec byly soutěže sloučeny a od roku 2011 existuje pouze Česká Miss.

V roce 2016 vstoupila do soutěže Eva Čerešňáková, Česká vicemiss 2007, spolu s podnikatelem Martinem Ditmarem. Ten se před časem z projektu ze zdravotních důvodů stáhl.

Autoři | Foto Česká Miss

Štítky Česká Miss, soutěž krásy, Ostrava, soutěž, Lea Šteflíčková, Miss Universe, Gong (aula), Jana Šišková, Tereza Křivánková, Praha, Ústí nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vítězkou soutěže Česká Miss se v Ostravě stala Lea Šteflíčková  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.