Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Mezi české manažery čtvrtstoletí patří Frolík, Cienciala či Valová

Mezi první desítku manažerských osobností, kterou vybrala Česká manažerská asociace u příležitosti 25 let soutěže Manažer roku, patří například šéf společnosti Linet Zbyněk Frolík, bývalý ředitel Třineckých železáren Jiří Cienciala či zakladatelka společnosti SIKO koupelny Jaroslava Valová.

V desítce jsou i manažerské ikony, jako je Vladimír Feix (Karlovarský porcelán), Zdeněk Pelc (GZ Media, dříve Gramofonové závody v Loděnicích), Bořivoj Kačena (Eurovia CS, dříve Stavby silnic a železnic), Štěpán Popovič (Glaverbel, dříve Sklounion Teplice), Jan Rýdl (TOS Varnsdorf), generální ředitel ČEZ Daniel Beneš či Lubomír Stoklásek (Agrostroj Pelhřimov).

"Dlouhodobě oceňujeme mimořádné manažerské osobnosti. Řada z nich vybudovala byznys na zelené louce, mnozí zachránili a dokázali úspěšně vést i velké podniky. Dnes oceňovaná generace manažerů je nositelem bezprecedentní transformace české ekonomiky z plánované na tržní," uvedl k ocenění udělení cen prezident asociace Pavel Kafka.

O udělení titulu rozhodla Národní komise ČMA, složená z odborníků, která vybírala v konkurenci 1500 finalistů soutěže Manažer roku a šesti desítkami vítězů jednotlivých ročníků. Za 25 let soutěž Manažer roku ocenila téměř 1500 finalistů. Letos nebyli vyhlašováni manažeři roku, z finalistů a manažerů roku předchozích 24 ročníků byla vybrána a oceněna titulem manažer čtvrtstoletí desítka z nich.

Autoři | Foto Manažer roku

Štítky Manažer roku, Pražský hrad, Jiří Cieńciała, Zbyněk Frolík, Jaroslava Valová, soutěž, Třinecké železárny - Moravia Steel, L I N E T, Česká manažerská asociace, Štěpán Popovič, AGC Glass Europe, Daniel Beneš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi české manažery čtvrtstoletí patří Frolík, Cienciala či Valová  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.