Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policie na několik desítek minut uzavřela Terminál 1 pražského letiště

Policie uzavřela ve středu odpoledne Terminál 1 na pražském Letišti Václava Havla kvůli nálezu opuštěného zavazadla. Krátce před 16:45 však na svém facebookovém profilu letiště uvedlo, že evakuace skončila. Cestující se z venkovního parkoviště začnou pomalu vracet do terminálu, kde dojde k obnovení provozu.

 

„Vyklízíme terminál, důvodem se zdá být podezřelé zavazadlo. Čekáme na pyrotechnika, až budeme vědět více, poskytneme veřejnosti další informace,“ uvedla dříve mluvčí cizinecké policie Kateřina Rendlová. Terminál 1 je určen pro lety mimo schengenský prostor.

Podobný incident se v úterý odpoledne odehrál na Staroměstském náměstí, které policie uzavřela kvůli nálezu podezřelého kufru. V pondělí byla kvůli odloženému zavazadlu na více než hodinu zavřena stanice metra Můstek. V obou případech pyrotechnici nenašli v zavazadle nic závadného.

Foto ŠJů, Wikimedia Commons [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons | Zdroj ČTK

Štítky policie, letiště, zavazadlo, Letiště Václava Havla, Policie České republiky, Cizinecká policie, Staroměstské náměstí, Můstek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie na několik desítek minut uzavřela Terminál 1 pražského letiště  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.