Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zásilkovna: do Štědrého dne doručíme zásilku podanou ještě 20. prosince

PR článek

Zásilkovna a skupina Packeta je na letošní vánoční sezónu připravena. Datum, dokdy mohou zákazníci podat zásilku, aby byla doručena do Štědrého dne, bylo stanoveno na středu 20. prosince. Týká se to zásilek podaných na depech Zásilkovny. Pokud zákazník podá zásilku na podacím místě Zásilkovny, je tím klíčovým dnem úterý 19. prosince. Zásilkovna ani v letošním roce nezavádí sezónní příplatky a své služby nezdražuje. V předvánočním období se počet zásilek, které Zásilkovna denně zpracuje, zvýší oproti běžnému období roku až trojnásobně.

Zásilkovna má nejširší síť ze všech přepravců v ČR

Zásilkovna se může opřít o nejhustší síť výdejních míst a boxů, kterých má v České republice téměř 9 000, celá skupina Packeta pak disponuje téměř 15 000 výdejními místy. Důležitým pomocníkem pro zvládnutí předvánočního nakupování jsou stále populárnější Z-BOXy, automatické výdejní boxy. Zásilkovna má aktuálně více než 3 500 Z-BOXů, Packeta pak téměř 6 000.

Celková denní kapacita sítě je až 1,4 milionu zásilek, jen na adresu doručí řidiči až 70 000 zásilek denně. Každá druhá zásilka je na depech roztříděna roboty nebo automatizovanou technologií. Pro pohodlné, jednoduché a rychlé doručování zásilek mohou zákazníci využívat také mobilní aplikaci Zásilkovna, kterou si do svých telefonů stáhlo již téměř 8 000 000 lidí.

Moderní depa, na sezonu více než 1 000 brigádníků

Zásilkovna a celá skupina Packeta disponuje širokou sítí 47 moderních dep. Všechna depa prošla v letošním roce modernizací a celkově disponují rozlohou téměř 112 000 m². Depa Zásilkovny v České republice budou otevřena do 23. prosince, některá z nich pak budou v provozu i na Štědrý den. Na sezónu, která bude pro Zásilkovnu opět rekordní, najala více než 1 000 brigádníků, a to na pozice skladníků nebo operátorů zákaznického centra.

Některá depa budou otevřena i na Štědrý den

Podobně jako v předcházejících letech bude mít Zásilkovna otevřená depa i o víkendech, a to již od 11. listopadu. Depa v Rudné, Plzni, Ústí nad Labem, v Karlových Varech, Českých Budějovicích, Hradci Králové a Olomouci budou otevřena i v sobotu 23. prosince. Pokud budou zákazníci objednávat dárky na poslední chvíli, doporučuje Zásilkovna zvolit jako výdejní místo jedno ze strategických dep, která zůstanou otevřená i o Štědrém dnu. Konkrétně se jedná o depa Praha-Štěrboholy, Holubice u Brna nebo Jihlava. Otevřeno zde bude ještě 24. prosince, a to do 12:00.

Zákaznický servis i v sobotu, zkrácená úložní doba

Také zákaznický servis Zásilkovny bude fungovat ve vánočním režimu: od 11. listopadu funguje zákaznické centrum v pracovní dny od 8:00 až do 19:00, od 25. listopadu bude k dispozici také v sobotu, a to až do 16. prosince v čase od 8:00 do 16:30. Mimo uvedené časy pomůže zákazníkům s dotazy chatbot nebo voicebot.

Během předvánoční doby se také jako v minulých letech zkracuje úložní doba zásilek. Důvodem tohoto opatření je, aby výdejní místa zvládla přijmout rostoucí objem zásilek a měla místo pro dárky od všech Ježíšků. Úložní dobu jde ale jednoduše prodloužit.

Ohodnoť článek

Štítky zásilkovna, doprava, doručení, balík, přeprava, zásilka, vánoce, štědrý den

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zásilkovna: do Štědrého dne doručíme zásilku podanou ještě 20. prosince  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.