Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zdravá střeva jsou základ. Pomoct k nim může bylinný nápoj Vitestin

PR článek

Přírodním způsobem harmonizuje střeva, zažívací ústrojí a pomáhá k jejich normální přirozené funkci. Má blahodárné účinky v ústech, jícnu nebo žaludku. Řeč je o Vitestinu. Doplňku stravy ve formě bylinného nápoje, který je svým rozsahem a působením zcela výjimečný. Protože zdravá střeva jsou základ.

Firma Natura Imuneco vznikla v roce 2017. V laboratořích Jihočeského vědecko – technického parku tehdy začala vyrábět Vitestin. Doplněk stravy ve formě bylinného nápoje, který působí blahodárně na sliznice zažívacího traktu, především pak tenkého a tlustého střeva, a navrací mu svou přirozenou funkčnost.

Nejedná se o žádný chemický doplněk stravy. Vitestin je vyroben ze směsi bylin, aloe vera, která pomáhá nést extrakt z bylin, pokrývá střevní sliznici a tím zajišťuje blahodárné působení bylin ve střevě, ženšenu pravého a filtrované vody bez chloru, hormonů, léků, rtuti, azbestu, olova, radonu a dalších škodlivých látek. Neobsahuje žádné přidané látky, aroma ani konzervanty.

Ryze česká firma NATURA IMUNECO byla založena v roce 2017.  V laboratořích Jihočeského vědeckotechnického parku na základě vlastního výzkumu účinků nejen na Crohnovu chorobu, ulcerózní kolitidu, ale také na chronické průjmy, zácpu, syndrom dráždivého tračníku, idiopatických onemocnění střeva, žaludku, jícnu a další potíže zažívacích cest vyvinula v roce 2018 vlastní recepturu unikátního doplňku stravy.

Svým rozsahem a působením je Vitestin zcela výjimečný. Pomáhá při léčbě průjmů, zácpy, nadýmání, hemoroidech a mnoho dalšího. Svědčí o tom i zkušenosti spokojených zákazníků. „Čtyři roky jsem zkoušel různé přípravky z lékárny, kvůli svému problému s vyprazdňováním. Nic ale nepomáhalo. Až výrobek Vitestin ten problém upravil. Po osmé sklenici se to zlepšilo o 80 procent. Též se mi srovnal krevní tlak. A dolů mi šel pomalu i cukr,“ napsal například Milan Michal z Neratovic.

„Vitestin jsme pro naše zákazníky vyvinuli na základě vlastního výzkumu, studia problematiky IBD a zažívacího traktu, studia bylin a bylinných receptur. Neustále jsme také vylepšovali výrobní postup a technologie. A neocenitelnou pomocí pro nás byly poznatky a zkušenosti našich zákazníků,“ doplňuje jednatel firmy Jiří Šuster.

Výrobek si můžete objednat online přes webové stránky, kde najdete další informace o jeho působení, zkušenostech dalších zákazníků a hlavně dávkování. Najdete ho ale i v kamenných prodejnách po celé České republice.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Vitestin, Natura Imuneco, zdraví, střeva, bylinný nápoj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdravá střeva jsou základ. Pomoct k nim může bylinný nápoj Vitestin  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.