Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Každá objednávka pomáhá. Na školní obědy pro ohrožené děti na Ukrajině přispívají zákazníci Mastercard a foodory

PR článek

I objednání oběda nebo večeře může pomoci dobré věci. Pokud zaplatíte kartou Mastercard svou objednávku u dovážkové služby foodora, pomůžete zaplatit školní jídlo pro ohrožené děti na Ukrajině. Díky partnerství obou společností se daří podpořit Světový potravinový program OSN v jeho misi na pomoc ukrajinským dětem, které trpí v důsledku probíhající války.

„Máme radost, že partnerství mezi námi a platformou foodora, jehož cílem je podpora Světového potravinového fondu, poskytne držitelům karet Mastercard možnost smysluplně pomoci tam, kde je pomoci nejvíce potřeba. Kampaň společností Mastercard a foodora je důkazem, že i malé kroky mohou vést k zásadním změnám. Společně chceme dosáhnout toho, aby měly děti na Ukrajině alespoň o jednu starost méně a mohly se soustředit na pokračování a dokončení svého vzdělání,“ říká generální ředitel Mastercard pro Českou republiku a Slovensko Damian Zielinski.

A jak to celé funguje? Z každé objednávky zadané prostřednictvím aplikace foodora v době mezi 27. červencem a 6. zářím 2023 a zaplacené kartou Mastercard získá Světový potravinový program částku odpovídající celosvětovému průměru nákladů na jedno školní jídlo. Dohromady tak může jít až o 3,5 milionu korun. Cílem spolupráce je poskytovat školní obědy dětem v 58 školách v Kyjevské oblasti. V příštím školním roce by se program měl rozšířit i do dalších regionů zasažených probíhající válkou.  

„Partnerstvím se společností Mastercard zaměřeným na podporu Světového potravinového fondu získáváme my i naši zákazníci možnost alespoň částečně ulehčit stávající obtížnou situaci pro ty nejzranitelnější děti na Ukrajině. Zároveň tím myslíme i na budoucnost, neboť věříme, že podporou školního stravování přispíváme k lepší budoucnosti dětí, na které nyní dopadá probíhající válka. Doufáme, že naše iniciativa dokáže pomoci co největšímu počtu ohrožených dětí a co možná nejrychleji,“ dodává šéf značky foodora v ČR Adam Kolesa.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky foodora, mastercard, Ukrajina, oběd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

KDO NÁM POMOHL V ROCE 1968, KDYŽ V OLOMOUCI SI ŽRALI BOLŠEVIČTÍ VOJCLI I SE SVEJMA CAREVNAMA ZA PÁR ŠUPŮ A MY JSME DŘELI BÍDU A STÁLI FRONTY NA MANDARINKY. FUJKY FUJKY FUJKY!!!

Sobota, 19. srpna 2023, 11:30Odpovědět

Libor Burian

V roce 68 soudruzi soukmenovci ze ,,západu" couvli 50 km od hranic. Mafie východ západ jsou dvě strany jedné mince jak čtěte zde ve vláknech diskuse pod Komentáře, Glosy a dalšími články na drbně.

Sobota, 19. srpna 2023, 12:33Odpovědět

Diskutér T.

HLAVNĚ ŽE MAJÍ CO DO HUBY ......ZA PENÍZE FIREM!!

Sobota, 19. srpna 2023, 11:28Odpovědět

Libor Burian

Tak proto tady foodoora pohltila Českou společnost Dáme jídlo, likvidují Českou poštu jako nám zbourali cukrovary, vepřín v Letech. Spolu s jejich bankami a podniky které od nás vyvádějí stovky miliard, inflací, cenami všeho druhu zboží, energií, vody, stravenek,... U nás máme milion lidí kteří žijí na hranici nebo pod hranicí chudoby, děti které nemají na obědy. Až mafie přestane válčit, zbrojit, plýtvat životy, surovinami, energiemi, prací, znečišťování životního prostředí zbrojením a válkami, výrobou vražedného šrotu bude líp. Proti vražedné lichvářské zbrojařské válečnické překupnické nenasytné mafiánské chobotnici se musí spojit všichni lidé včetně původních obyvatel, aktivistů, Grety, ekologů, vědců, pracující lidé, staří, mladí, ženy, pamětníci, rockeři vzpomenout na heslo Make Love not war ! Přijďte všichni lidé k volbám nevynechat žádnou příležitost řict mafii a dost, vrátit moc lidem. Přijďte 16.9. na Václavské náměstí, podepište petici Voda je život pravda o vodě, seznamte se s Holešovskou výzvou, o agentech viz na yt Nachtman a další viz ve vláknech diskuse pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně o důvodech dnešního stavu bahna.

Pondělí, 14. srpna 2023, 14:34Odpovědět

Každá objednávka pomáhá. Na školní obědy pro ohrožené děti na Ukrajině přispívají zákazníci Mastercard a foodory  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.