Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aquapalace Praha zahajuje letní sezónu v Havajském stylu

PR článek

V Aquapalace Praha byla odstartována již 15. letní sezóna, tentokrát ve znamení Havaje. I letos je pro návštěvníky přichystáno plno zábavy, havajských specialit, bohatý animační program pro děti každého věku a velmi oblíbené hudební večery a večerní koncerty. Tematický program a speciální akce byly dnes slavnostně představeny ve Vodním světě za účasti generální ředitelky Aquapalace Praha Vladany Horákové a řady známých osobností.

Když se řekne Havaj, představíme si většinou odpočinek a kouzlo bezstarostnosti, bělostný písek a tyrkysovou vodu. Léto v Aquapalace Praha bude stejné. O havajské gastronomické speciality, stylové míchané koktejly, tradiční hudbu, tance a dekorace rozhodně nebude nouze.

„Havajské léto bude probíhat v celém našem komplexu a všech střediscích. Vodní svět nabídne animace s havajskou tématikou, hudební večery, a hlavně speciální gastronomii v mnoha vnitřních i venkovních restauracích a barech. Ve SPA jsme rozšířili nabídku o havajské masáže s tradiční technikou Lomi Lomi a Saunový svět obohatí nové letní ceremoniály a relaxační osvěžující havajské saunování,“ představuje koncept letního programu Vladana Horáková,generální ředitelka Aquapalace Praha.

Atrakce a novinky přišly do Aquapalace Praha s předstihem otestovat také známé osobnosti, herečka a moderátorka Eva Decastelo, její herecká kolegyně a modelka Bára Mottlová a herec Lukáš Langmajer. O slavnostní zahájení letní sezóny se pak postarala dívčí skupina Lollipopz se svou novou písní s názvem Havajské léto.

Puzzle restaurant

Především dospělí návštěvníci zajisté velmi ocení další z řady novinek, mezi které patří nově zrekonstruovaná restaurace s rychlejším odbavením požadavků hostů. Součástí stavebních úprav byla také instalace nových designových prvků.

Za touto realizací v přejmenované Puzzle restaurant stojí firma No Limits Design: „Cílem bylo vytvořit nadčasovou zónu pro stravován, která návštěvníky naladí a podpoří jejich chuť k jídlu a odpočinku, než se opět pustí do zábavy a zážitků v Aquapalace Praha,“ upřesňuje k nové úpravě restaurace Nicole Mertinová, ředitelka No Limits Design a dodává: „Naší snahou bylo obohatit funkční prostor, kde se návštěvníci stravují nejen po estetické stránce o designové prvky, které jim zpříjemní chvilky klidu. Návštěvníci restaurace – tak jak název sděluje si mohou své menu složit přesně dle své chuti – třeba i netradičně.

Havaj pro děti

Všechny děti se během léta mohou těšit na každodenní a celodenní animační programy. Pro menší děti je připraven speciální koutek se suchou zábavou, kde budou moct řádit v havajském skákacím hradu, zažívat dobrodružství na prolézačce ve tvaru pirátské lodi a v neposlední řadě stavět monumentální hrady na klasickém pískovišti. Pro větší děti je nově u TWISTER tobogánu možnost volby zvukového programu, který vystupňuje ještě více zážitek z adrenalinové jízdy. K dispozici také budou ping-pongové stoly, možnost si užít mořské vlnobití každých 30 minut, nebo se ponořit do oblíbené a jedinečné Divoké řeky s čtvrtkilometrovým, a tedy nejdelším tobogánem v ČR.

Zábava i relax po celé léto

Vodní svět Aquapalace Praha nabízí kromě letního havajského programu a novinek nepřeberné množství atrakcí a zážitků ve třech tematických vodních palácích a rozsáhlé venkovní zóně. Například mezi nejoblíbenější atrakce se vedle Divoké řeky řadí virtuální realita na tobogánu MAGIC TUBE, která milovníky vodních radovánek díky speciálním VR brýlím přenese na oblohu či do vesmíru.

Čestlický aquapark pak nabízí i další zóny, které jsou určeny k relaxaci a odpočinku po náročném dni. Máte zde možnost navštívit největší Saunový svět v České republice, který je komplexem osmnácti saun a prohříváren. Najdete zde vyhlášené finské sauny, římské lázně či mnoho venkovních saun. Doporučujeme vyzkoušet jedinečné nové letní saunové ceremoniály, či havajské noční saunování.

Havaj ve SPA& Wellness

Pro milovníky wellness, masáží a dalších ozdravných a zkrášlovacích procedur je ideálním místem luxusní SPA & Wellness. V této části komplexu Aquapalace Praha vám dopřejí špičkovou péči, navíc pro letní sezónu rozšířenou o Havajské masáže, speciální Tropický rituál či Havajské kosmetické ošetření.

Kromě dalších nabízených služeb jako jsou kosmetika, manikúra, pedikúra, lymfodrenáže a dalších tělových procedur si zde můžete užít soukromé Spa s vířivkou a saunou nebo zkusit tradiční turecké lázně Hammam. Při volbě jakékoliv procedury se o vás budou starat špičkový odborníci ve všech oblastech péče o tělo.

Více informací o Aquapalace Praha, novinkách i chystaném programu najdete na stránkách www.aquapalace.cz.

Aquapalace Praha Vaše HAVAJ v Prazewww.aquapalace.cz

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aquapalace Praha zahajuje letní sezónu v Havajském stylu  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.