Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vůbec jsem to nečekala, raduje se Simona Cháberová. S Drbnou vyhrála iPhone 14

Jako jedna z 2538 lidí vyplnila formulář, kterým Drbna získala zpětnou vazbu od čtenářů. Že by ale mohla vyhrát nový iPhone 14, to Simonu Cháberovou z Liberce snad ani nenapadlo. Ale stalo se a pravidelná čtenářka Liberecké Drbny už se z telefonu raduje. „Spíš mi ho asi bude chtít vzít syn,“ smála se, když si v liberecké redakci výhru převzala.

„Libereckou Drbnu čtu pravidelně, hodně mě zajímají například tipy na kulturní akce,“ říká Simona Cháberová. Díky tomu si všimla i formuláře, kterým vydavatelství Trima News chce porozumět potřebám, hodnotám, preferencím a chování svých čtenářů. „Řekla jsem si, proč to nezkusit,“ dodala.

Nikdy předtím přitom v žádné soutěži neuspěla. A tak výhře na Drbně zpočátku ani nechtěla věřit. „Vůbec jsem tomu nevěřila, myslela jsem si, že je to nějaký fake,“ směje se. Jenže pak výsledek viděla i na Instagramu, a tak nakonec uvěřila, že získala nový iPhone 14.

Drbnu tak bude číst i nadále. Kromě tipů z kultury ji zajímají i další témata. „Sledovala jsem třeba i návštěvu prezidenta Pavla na Liberecku,“ usmívá se.

Soutěž o iPhone 14 pořádalo vydavatelství Trima News v rámci průzkumu, který navrhla jménem Drbny FT Strategies, poradenská skupina pro růst předplatného Financial Times.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Luboš Vrabec

Štítky Drbna, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vůbec jsem to nečekala, raduje se Simona Cháberová. S Drbnou vyhrála iPhone 14  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.