Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaká by měla být dokonalá peněženka pro elegantní ženu?

PR článek

Peněženka je velmi osobní věc, ve které každý z nás uchovává ty nejdůležitější věci, doklady a karty. V obchodech jsou k dostání různé modely dámských peněženek. Výběr dokonalé kabelky proto nemusí být tak snadný. Jaká by měla být dokonalá peněženka pro elegantní ženu?

Dámská peněženka - jaké jsou typy?

Ve skutečnosti dělíme peněženky do tří kategorií. Mezi první patří klasické dámské peněženky – obvykle kožené. Mají jednoduchý, nejčastěji obdélníkový tvar. Dámské peněženky tohoto typu se zapínají na zip. Větší modely jsou rozděleny na části se samostatnými upevňovacími prvky. Uvnitř jsou přihrádky na bankovky a karty a také samostatná kapsa na mince. Další skupinou jsou sportovní nebo mládežnické peněženky – dámské peněženky https://answear.cz/k/ona/doplnky/penezenky ve tvaru obdélníku složeného na dvě nebo tři části. Nejčastěji jsou vyrobeny z voděodolných materiálů a mají živé barvy. Na vnitřní straně peněženky jsou přihrádky na bankovky a doklady a malá kapsička na mince. Často se zapínají na suchý zip. Existují také modely se zapínáním na magnet nebo patentku, stejně jako bez zapínání. Do třetí skupiny patří peněženky – říká se jim také mincovníky. Jde o malou dámskou peněženku, která, jak název napovídá, slouží k uložení mincí. V klasické verzi se dámská kabelka zapíná na háček. Může být ve formě malého sáčku nebo kufru.

Malá či velká peněženka pro elegantní ženu?

Vytížené ženy chtějí mít většinou vše po ruce a proto se bude hodit větší peněženka. Velké množství přihrádek a kapes, stejně jako zip, vám umožní mít doklady, karty a peníze na jednom místě bez rizika jejich ztráty. Velké peněženky dobře padnou do ruky, také se snáze hledají v tašce, zvláště pokud uživatelka používá oversize model.

Malé peněženky jsou stejně prostorné jako ty velké. Vejdou se do nich jak peníze, doklady, tak fotky příbuzných spolu s platebními kartami. Menší peněženka se snáze vloží do menší kapsy tašky nebo bundy, je také lehčí. Malé peněženky se obvykle dělí na část na bankovky a část na drobné mince, zapínají se pohodlnou západkou nebo zipem. Peněženku můžete podobně jako šaty https://answear.cz/k/ona/obleceni/saty kombinovat s barvou kabelky, obuvi či jiných doplňků.

Elegantní kabelka je z kůže

Ideální každodenní peněženka by měla být vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů. Kožené peněženky budou nejlepší volbou. Takové modely jsou velmi odolné a elegantní a zároveň nadčasové. Můžete si být jisti, že brzy nevyjdou z módy. Dámská peněženka, která má splňovat požadavky každodenního života, by také měla být vyrobena s důrazem na každý detail. Švy musí být pevné a zároveň estetické. Podívejte se na další tipy na https://www.bety.cz/krasa-a-moda/clanky/37321/Ty-nejlepsi-doplnky-kterymi-si-rozzarite-podzim.

Vybrat peněženku jako dárek pro ženu bude složitější a vyžaduje odpovědi na některé důležité otázky. Za prvé, jakou barvu doplňků preferuje, jaké barvy má peněženku a boty. Pokud znáte své preference, pokud jde o barvy, můžete hledat produkty v podobných odstínech. Pokud s sebou žena nosí spoustu věcí, pak bude nejlepší volbou spojková peněženka. Pokud má s sebou málo věcí, můžete ji dát malou peněženku. Věnujte pozornost tomu, jaký profil zapínání žena preferuje kapsu na zip, háček nebo západku. Elegantní peněženka bude mít barvu na míru preferencím ženy, správnou velikost pro její životní styl a zapínání, které bude odolné a bude i hezky vypadat.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky peněženka, kabelka, mince

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaká by měla být dokonalá peněženka pro elegantní ženu?  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.