Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dvacetiletý hokejista Novák je opět zdravý. Porazil jsem rakovinu, napsal

Dvacetiletý talentovaný hokejista, který musel letos ukončit kariéru kvůli diagnostikovanému onkologickému onemocnění, je opět zdravý. Napsal to na svém instagramovém profilu. V příspěvku poděkoval doktorům, rodině a také svým fanouškům.

„Zdravím všechny, po několika měsících zdravotních potíží se s vámi rád podělím o radostnou zprávu, porazil jsem rakovinu. Neznám lepší pocit, než být opět zdravý,“ napsal včera večer bývalý útočník budějovického Motoru Pavel Novák na svém Instagramu. 

O nemoci informoval na stejné sociální síti na konci června. „Před pár dny mi bylo diagnostikováno onkologické onemocnění a brzy začnu podstupovat léčbu,“ napsal tehdy Novák, který pochází z Tábora. 

Po necelých čtyřech měsících tak mladý hokejista nemoc porazil. V příspěvku poděkoval doktorům, kteří mu pomohli nemoc překonat, a dodal, že jsou to „jeho hrdinové“. „Největší díky patří mým rodičům a ségře, kteří pro mě udělali první poslední a prošli se mnou celou léčbou. Bez vás by to nešlo! Také děkuji všem, co mi fandili v boji s nemocí," napsal s tím, že se těší, co přinese budoucnost.

Mladého hokejistu před dvěma roky draftovala Minnesota, letos měl zabojovat o místo v A týmu na letním kempu. V srpnu měl také startovat s hokejovou reprezentací do dvaceti let na odloženém světovém mistrovství v Kanadě. V předminulé sezoně nastoupil v patnácti extraligových utkáních a připsal si jednu asistenci.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hcmotor.cz

Štítky hokej, Pavel Novák, onemocnění, NHL, České Budějovice, hokejista, nemoc, Instagram, Madeta Motor České Budějovice, rakovina, Minnesota Wild, Kanada, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvacetiletý hokejista Novák je opět zdravý. Porazil jsem rakovinu, napsal  |  Domácí  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.