Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Drbňáci, mám nové logo!

Každý den se pro vás snažím připravit co největší množství zpráv. Den po dni, týden po týdnu a krůček po krůčku se snažím zlepšovat a přinášet vám to nejlepší z našeho okolí. Při tom všem shonu jsem tak nějak nedbala na to, jak při tom vypadám.

A to jsem ženská! Vidět mě módní policie, tak mne zatkne a nepustí. Rozhodla jsem se s tím něco udělat. Chtěla jsem změnu, a tak jsem již v polovině loňského roku začala koketovat s myšlenkou, že změním své logo. Co logo, celou vizuální podobu.

V tomhle tématu si nejvíce rozumí Budějčanda se ségrou z Olomouce, která poprosila o pomoc kamarády z Rency. Začali tedy kreslit první návrhy. V úvodu letošního roku pak náš záměr ukázaly dalším ségrám. Největší rána to byla pro tu z Liberce, protože kromě loga bude mít brzy nové barvy stránek a moc se jí to nepozdávalo. Nakonec však souhlasila. 

Brněnská ségra byla celkem v pohodě. V Brně už dlouho řeší zákaz pití na veřejných místech, na jednom z náměstí mají růžový tank, takže změna loga je pro ní, jako když si jde koupit rohlíky.

Jihlavská ségra byla taky v pohodě. Prostě to bez emocí přijala. Oni takoví na Vysočině prostě jsou. Je to takový drsnější kraj, takže v klidu. A já jsem celkem sečtělá a záleží mi hlavně na obsahu, takže stylová kabelka v podobě nového loga z „Pařížský“ je vlastně fajn.

Takže nás ségry přesvědčily a pak jsme si každý měsíc říkaly, kdy ho představíme. Pořád jsme se dohadovaly, kdy s ním půjdeme ven a v našem chatu Drben to bylo jako v kabinetu matikářek. Najednou byl únor, březen, duben a furt nic. „Na hokeji byla plachta se starým logem a teď bychom lidi zmátly.“ „Tady je fesťák a máme tam starý roll-up.“ Bla, bla, bla, samá výmluva.

No a nakonec... Dneska! Proč dneska? Proč ne!

Tak tady je, nové logo!

Líbí se vám? Mně opravdu moc!

Nové logo je postavené na komiksové bublině, která zároveň zobrazuje písmeno D. No prostě celá já! Ale to jste poznali, ne?

Kromě loga budu v dohledné době měnit i desktopovou, rozuměj počítačovou podobu mých stránek. Ale o tom až příště.

Až někde ve svém okolí uvidíte komiksovou bublinu ve tvaru písmene D, tak se nelekejte. Naopak. Pojďte blíž. Jsem to já. A my spolu víme všechno!

Autoři

Štítky Olomouc, Liberec, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbňáci, mám nové logo!  |  Aktuálně  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.