Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Mapa světa do každé domácnosti. Odhalujte svět z pohodlí domova

PR článek

Svůj interiér můžete zpestřit čímkoliv. Mohou to být obrazy, plédy, polštáře, ale také mapa světa, která si své čestné místo najde například nad pohovkou v obývacím pokoji nebo nad postelí v ložnici, vaší oáze klidu a pokoje. V posledních letech se však pozornost upíná také na stírací mapy, které se připínají na zeď v pracovnách nebo dětských pokojích. Postupem let se stírají místa procestovaná a navštívená čili se jedná o neustále se měnící obraz. Máte něco podobného doma i vy?

Prozkoumejte svět

Obraz mapa světa si do své domácnosti kupují zpravidla vášniví cestovatelé, kterým neustále připomíná, že je stále co objevovat. Je však pravdou, že se mezi majiteli tohoto bytového doplňku najdou i takoví, kteří se jen rádi dívají na možnosti, jež jim svět ve skutečnosti nabízí. Většinou však zůstanou u prozkoumávání míst jen v podobě přejíždění prstem, ale i to počítá.

V každém případě mluvíme o stylovém bytovém doplňku, který vnese do interiéru trochu života. Smutná je domácnost, ve které obrazy chybí, nemyslíte?

Ideální dárek pro děti i dospělé

Mapy na dveře, stírací alternativy nebo černobílé mapy jsou ideálním dárkem pro děti i dospělé. Zatímco dospělí ocení mít mapu ve formě obrazu, ti nejmenší budou mít radost ze stíracích alternativ. Bude je bavit stírat si navštívená místa či kraje, které s rodiči při výletech nebo rodinných dovolených navštívili.

V současné době jsou stírací mapy k dostání v mnoha různých variantách (ostatně jako mapy světa v podobě obrazů, ale zůstaňme u prvního zmíněného). Pořídit si lze mapu České republiky, v níž jsou uvedena místa krásná a působivá, včetně zoologických zahrad, rozhleden či hradů a zámků. Světová verze v sobě většinou neukrývá konkrétní památky nebo turistické cíle, stírat lze zpravidla danou zemi jako celek.

Pořiďte sobě nebo svým blízkým tento neotřelý dárek, díky němuž budete moct poznávat svět i z pohodlí domova.

Ohodnoť článek

Štítky mapa světa, domov, ložnice, Česko, interiér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mapa světa do každé domácnosti. Odhalujte svět z pohodlí domova  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.